Home Sport Osam golova u 17 minuta za preokret i uvjerljivu pobjedu MNK Raba nad MNK Zagrebom

Osam golova u 17 minuta za preokret i uvjerljivu pobjedu MNK Raba nad MNK Zagrebom

0
Osam golova u 17 minuta za preokret i uvjerljivu pobjedu MNK Raba nad MNK Zagrebom

Foto: RabDanas

 

Naime, domaćini su, kao i puno puta do sada, u utakmicu ušli mlako i nervozno te su nakon nekoliko promašenih izglednih prilika primili pogodak za 0:1 kada je precizan bio Bošnjak. Do kraja poluvremena igralo se čvrsto i bilo je prilika sa obje strane ali rezultat se nije mjenjao. 

Rab danas oglas

 

U drugi dio domaćin ulazi puno življe i motiviranije ali u 22. minuti slijedi novi šok kada Beljan postiže pogodak za 0:2. U tom trenutku gotovo svi gledatelji, koji su i ovaj put napunili sportsku dvoranu, bili su sigurni da će biti svjedoci novom gubitku bodova svoje ekipe. Međutim, tako nisu mislili igrači domaće ekipe koji su skupili snage i odigrali, do sada vjerojatno najboje poluvrijeme. Naime, u peostalih 17 minuta utakmice postigli su 8 golova. Najprije je u 23. minuti Ivče smanjio na 1:2 da bi samo minutu kasnije Beg postigao pogodak za izjednačenje.

 

Dobivši samopouzdanje i nošeni glasnim navijanjem svojih navijača, domaćini su preokrenuli rezultat pogotkom Ivča u 24. minuti. Kada je isti igrač u 26. minuti postigao svoj treći gol na utakmici za 4:2 bilo je gotovo sigurno na bodovi ostaju na Rabu. Gosti su nakon toga pokušali promjeniti rezultat igrajući sa vratarem igračem te su u 35. miniti smanjili rezultat na 4:3. Međutim, tračak nade u potpuni preokret uništio im je domaći igrač Beg postigavši pogodak u 37. minuti za 5:3

 

Nakon toga domaćin se razigrao, a gosti su bili nemoćni u svojem nastojanju da se ponovo vrate u utakmicu. Do kraja domaći igrač Ivan Pičuljan postiže hatt-trick i to u 38., 39. i 40. minuti utakmice, te zaključuje čudesno drugo poluvrijeme domaćina.

 

Novi izazov za MNK Rab slijedi u nedjelju 25.11.2018.g. u 19 sati u Otočcu, kada u sklopu 5. kola igraju protiv istoimenog domaćina. MNK Otočac ove godine još ne zna za poraz i trenutno je drugoplasirana momčad lige. To ih zasigurno stavlja u ulogu favorita ali poznavajući karakter igrača MNK Rab, oni se zasigurno neće unaprijed predati. U svakom slučaju očekujemo zanimljivu utakmicu a pobjednik će se sa nova tri boda održati pri samom vrhu tablice.

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime