logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 28 Prosinac 2015 11:56

Održan 21. tradicionalni barbatski malonogometni turnir "Ivanja 2015"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Održan 21. tradicionalni barbatski malonogometni turnir "Ivanja 2015" Naslovnica: Ivica Hodak / Foto-galerija: Krešo Bezuh

Na Ivanji - tradicionalnom barbatskom turniru u malom nogometu i svojevrsnom sportsko-društvenom završetku godine koji se ove godine održao po 21. put zaredom nastupilo je više od 60 igrača rekreativaca i određen broj onih koji su došli samo na onaj "društveni" dio. Posebnost ovoga turnira je da se ekipe, odnosno članovi ekipa odabiru izvlačenjem imena iz šešira tako da se ne može dogoditi da ekipa u istom sastavu igra na nekoj drugoj "Ivanji".

Nakon predutakmice koju su igrali najmlađi Barbaćani, turnir je nastavilo četiri ekipe koje su se natjecale po "liga sistemu", a na kraju su prve dvije plasirane ekipe odigrale veliko finale.

Slavodobitnici ovogodišnje Ivanje su "Ekipa I." u sastavu: Niko Štokić, Tonči Debelić, Ivan Ključarić, Luka Grce, Lovro Beg, Željko Jureša, Elvis Grce, Branimir Štokić, Danijel Dežejin, Krešo Bezuh i Marko Krstinić.

Gradonačelnička "pojačanja"

Zanimljivo je da su „Ekipu 3“ „pojačala“ dvojica gradonačelnika, aktualni i donedavno jedan od najboljih igrača NK Raba Nikola Grgurić te bivši gradonačelnik, a sada vlasnik prestižnog restorana i Ville „Hotel Barbat“ Davor Andrić, koji nam se „pohvalio“ da je sa svojih 57 godina bio najstariji igrač na ovogodišnjem turniru.

Titule za najbolje i za najljepšeg

Najbolji strijelac je Antonio Štokić, za najboljeg igrača izabran je Luka Grce, dok je za najboljeg vratara izabran Veljo Dubrović. Posebna nagrada, po odabiru publike, pripala je Elvisu Grce kao najljepšem igraču.

Do iduće Ivanje doviđenja.

Fotografija naslovnice: Ivica Hodak - Foto galerija: Krešo Bezuh

Pročitano 1535 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1