Home Sport Unatoč dobroj igri Rabljani na Lošinju doživjeli prvi poraz u drugom dijelu sezone

Unatoč dobroj igri Rabljani na Lošinju doživjeli prvi poraz u drugom dijelu sezone

0
Unatoč dobroj igri Rabljani na Lošinju doživjeli prvi poraz u drugom dijelu sezone

Foto: RabDanas

 

– Bila je odlična utakmica, možda prvo poluvrijeme malo šahovsko, čuvali smo pozicije i mi i oni. Čvrsta utakmica, borbena, agresivna. Drugo poluvrijeme su Rabljani poveli, to nas je malo probudilo, napravili smo pritisak, okrenuli na 2:1, Rabljani su izjednačili i mi smo na kraju uspjeli okrenuti u svoju korist. Čestitam objema ekipama, bilo je teško igrati, bilo je vruće. Šteta što nije bilo gledatelja na Čikatu, uživali bi u utakmici. Moram biti zadovoljan i pristupom svoje ekipe, bili smo strpljivi, opasni kada je trebalo, branili smo se kada je trebalo. Čestitam Rabu na fer i korektnoj borbi, ugodno su me iznenadili, jako su napredovali, ovo je bila jedna od naših težih utakmica ove sezone. Da su Rabljani pobijedili ne bi bilo nezasluženo, rekao je Marinko Batistić, trener Lošinja.

Rab danas oglas

 

Rabljani su na Lošinju doživjeli prvi poraz u drugom dijelu sezone.

– Zaslužena pobjeda domaćina, to moram naglasiti. Dobro smo parirali, prvo poluvrijeme je bilo 0:0 i naše greške su urodile plodom za domaćina. Dobro smo stajali na terenu, nismo bili kompletni, ali čestitam dečkima na super igri i domaćim igračima na fer i korektnoj utakmici. Opet se vidjelo da možemo sa svakim igrati, kolektiv smo, prava ekipa, zaista čestitam mojim dečkima na zalaganju, rekao je Dragan Ivić, trener Raba.

 

LOŠINJ – RAB 4:2

  • Igralište Čikat. Bez gledatelja.
  • Sudac: Zlatko Piršić (Rijeka)
  • Strijelci: 0:1 Blagdan (51), 1:1 Faflja (60), 2:1 Babić (69-11 m), 2:2 T. Buza-Vidas (74), 3:2 Ivković (77), 4:2 Mrvac (80).
  • Žuti kartoni: Gršković, Ivković, Ćepulo (Lošinj), N. Buza-Vidas, Vučetić (Rab)

 

NK LOŠINJ: Milković, Matešić, V. Antoninić (83 Nikolić), Ćepulo, Ivković, Babić, Gršković, Bujačić (52 Cavedoni), Mrvac (85 Krnić), G. Antoninić (52 Faflja), Klarić (21 Kalanj).

NK RAB: Ćućić, Pahljina (69 Kurelić), Vučetić, N. Buza-Vidas, Ivče, Dubašić, Mlacović (47 Šimičić), Blagdan (59 Španjol), Ključarić, Pećarina (59 Antešić), T. Buza-Vidas.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime