Home Sport Seniori NK RABA u proljeće s drugog mjesta na tablici | Uspješan proljetni start pionirskih selekcija

Seniori NK RABA u proljeće s drugog mjesta na tablici | Uspješan proljetni start pionirskih selekcija

0
Seniori NK RABA u proljeće s drugog mjesta na tablici | Uspješan proljetni start pionirskih selekcija

Foto: Foto: arhiva NK Raba i Hrvoje Hodak

 

U proljetni dio prvenstva 1. Županijske nogometne lige Rabljani tako kreću s druge pozicije na tablici, sa svega jednim bodom manje od vodeće NK Drage, a prvu će proljetnu utakmicu odigrati u nedjelju 20. ožujka na gostovanju u Lovranu.

Rab danas oglas

 

Uspjeh pionira na gostovanju 

Pioniri NK Raba, mlađi i stariji, već su započeli svoj proljetni dio prvenstva, i to izuzetno uspješno. Naime, odigravši na gostovanju kod Halubjana iz Viškova 2:2 (mlađi pioniri) i 1:3 (pobjeda starijih pionira), neporaženi su se, s novoosvojenim bodovima, vratili na Rab. Sad ih očekuje pauza za vikend, te nakon toga gostovanje u Dražicama protiv Rječine, koje je na rasporedu 27. ožujka. Kod mlađih pionira golove za izjednačenje, nakon vodstva domaćina od 2:0, dali su Filip Debelić (47′) i Josip Krstinić (48′), dok su u pobjedi starijih pionira strijelci za Rabljane bili Noa Bogdanović (38′), Marko Gabrijel Staničić (60′) i Anton Debelić (68′).

 

Tablice u pionirskim selekcijama zapravo ne odražavaju pravo stanje stvari jer većina ekipa ime popriličan broj neodigranih utakmica zbog objektivnih okolnosti vezanih uz pandemiju COVID-19, no one su nam ipak nekakav natjecateljski orijentir pa vam ih svejedno donosimo.

 

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime