Home Sport Nogometaši Velebit Benkovca pobjednici 6. RAB SUMMER CUP-a – turnira za uzrast starijih pionira U15

Nogometaši Velebit Benkovca pobjednici 6. RAB SUMMER CUP-a – turnira za uzrast starijih pionira U15

0
Nogometaši Velebit Benkovca pobjednici 6. RAB SUMMER CUP-a – turnira za uzrast starijih pionira U15

Foto: RabDanas

 

Petak i subota, 1. i 2. srpnja, bili su rezervirani za razigravanje unutar skupine, a u nedjelju 3. srpnja odigrana su oba polufinalna susreta, utakmica za treće mjesto i na kraju finalne turnira.

Rab danas oglas

 

Pobjednom 2:0 nad ekipom Arbe 2006. titulu pobjednika turnira ponijeli su nogometaši Velebit Benkovca, a treće su mjesto osvojili pioniri Nogometnog kluba Rab koji su u utakmici za treće mjesto rezultatom 1:0 pobijedili Croatiu iz Stankovaca. Najboljim igračem turnira proglašen je Ivano Bilaver (Velebit Benkovac), najboljim vratarem Ivan Vunić (Croatia Stankovci), dok je najbolji strijelac turnira bio Gabrijel Debelić (Arba 2006.). Titula Fair Play ekipe, odnosno najkorektnije ekipe, pripala je Nogometnom klubu Croatia Stankovci.

 

Suci na turniru bili su Tomislav Frlan, Nihad Mehinović i Vladimir Lončarić, a tijekom čitavog turnira u ulozi sportskog liječnika bio je Krešimir Matovina.

 

Na svečanom zatvaranju turnira, priznanja, pehare i medalje podijelio je gradonačelnik Raba Nikola Grgurić.

 

Organizatori ovom prilikom žele zahvaliti svima koji su pomogli da se turnir odigra, te posebno sponzorima i donatorima turnira: Dukagjinu Noshiju, Roku Godiniću, Lucijanu Pahljini, Niku Lekaju (Pekarnica Lopar), Robertu Lupiću, te trgovačkom poduzeću Mali Palit d.o.o.

 

Konačni poredak:

  1. NK VELEBIT (B)
  2. ARBA 2006.
  3. NK RAB
  4. NK CROATIA STANKOVCI
  5. NK RAB 2009.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime