logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Srijeda, 06 Svibanj 2015 16:18

Festival izvornih rapskih proizvoda, suvenira i umjetnina na trgu sv. Kristofora

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Jutros je na Trgu sv. Kristofora otvoren mali Festival izvornih rapskih proizvoda, suvenira i umjetnina koji je u organizaciji Udruge Mocira i u suradnji s Gradom Rabom i TZG Raba, okupio deset vrijednih rapskih izlagača koji su na svojim štandovima ponudili bogatu paletu delicija i ukrasa spojivši sve u zanimljiv splet autohtonih okusa i mirisa, te umjetničkih kreacija i inovativnih oblikovnih rješenja.

Festival je otvoren od 9 do 12 sati u jutarnjem terminu te poslijepodne od 17 do 21 sat.

Iako se ovaj Festival ne nalazi na službenom programu obilježavanja Dana Grada Raba, on doista kroz svoju ponudu dostojno predstavlja neke od izvornih vrijednosti našega otoka. Na žalost čini se da niti ovo događanje ne može dovesti ljude u grad niti razbiti ustaljenu rutinu velikog broja Rabljana koji uporno ispijaju kave u obližnjem „Šarengradu“, a turista još uvijek nema u dovoljnom broju da ostave bolji dojam posjećenosti ovog uistinu lijepog festivala koji se održava na pomalo zaboravljenom „glavnom“ rapskom trgu.

Dragi Rabljani, dođite u Varoš, posjetite Festival izvornih rapskih proizvoda u popodnevnom terminu i prošećite malo svojim gradom.

Pročitano 1476 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 

 

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1