Home Vijesti Opuštena vožnja u prekrasnim oldtimerima po živopisnom hrvatskom uzmorju u ranu jesen

Opuštena vožnja u prekrasnim oldtimerima po živopisnom hrvatskom uzmorju u ranu jesen

0
Opuštena vožnja u prekrasnim oldtimerima po živopisnom hrvatskom uzmorju u ranu jesen

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Ideja je da se s ovim vintage automobilima krene iz Njemačke na opušteno putovanje u još uvijek ugodno toplu i sunčanu jesen na hrvatskom Jadranu i to na relaciji između Dubrovnika i Istre, uz vožnju po fantastičnim obalnim cestama i uz uvid u nepoznata zaleđa i slikovite hrvatske otoke.

Jadranskom obalom putuju u svojim automobilima raspoređeni u 12 timova, na način da se u svakom automobilu nalaze po dvije osobe, plus jedan mehaničar koji vozi kamion za vučnu službu. Na ovo živopisno putovanje moguće je krenuti vlastitim odltimerom ili unajmivši isti u spomenutoj firmi. Sa sudionicima ove ture vozi se i gdin Thomas Schlott, vlasnik Classic car events iz Kölna.

Rab danas oglas

Na Rab, u hotel International, dolaze od 2014. godine. U hotelu se zaustavljaju samo na ručku, razgledaju grad sa stručnim vodičem te krenu dalje prema Istri. Hotel International su otkrili još 2013. godine, kad su radili inspekcijsko putovanje za ovu turu. Svidio im se položaj hotela uz kojeg mogu slobodno parkirati svoje limene ljubimce da ih Rabljani mogu razgledati. Ipak, poprilično su samozatajni i ne vole pretjeranu komunikaciju s medijima.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime