Home Vijesti Dobrotu i humanost nije moguće platiti novcem – prijam za rapske jubilarne darivatelje krvi

Dobrotu i humanost nije moguće platiti novcem – prijam za rapske jubilarne darivatelje krvi

0
Dobrotu i humanost nije moguće platiti novcem – prijam za rapske jubilarne darivatelje krvi

Foto: Foto: Ivica Hodak

Ronald Karlić 100 puta darovao svoju krv

Na današnjem su prijmu posebne čestitke upućene Ronaldu Karliću, koji je, na posljednjoj akciji darivanja krvi na Rabu, ostvario, kao drugi u ovoj generaciji, svoje jubilarno stoto darivanje krvi, a obzirom da je riječ o mlađem i zdravom čovjeku ima šanse postati i apsolutnim rapskim rekorderom.

Ravnatelj Gradskog odbora Crvenog križa Marijan Ribarić zahvalio se gradonačelniku Grguriću i Gradu Rabu na urednom financijskom praćemju rada Društva, a u svojem kratkom obraćanju, gradonačelnik Grgurić zahvalio je ovim izuzetnim humanitarcima na svemu što čine kako bi pomogli čovjeku u nevolji, pritom obećavši da će Grad Rab i dalje svesrdno pomagati rad Društva, odnosno Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi, posredstvom koje Rab danas ima oko četiri stotine aktivnih darivatelja krvi.

Rab danas oglas

Posebne čestitke Grgurić je na današnjem prijmu uputio Ronaldu Karliću i ostalim rapskim jubilarnim darivateljima. Ne računajući Karlićevih 100 darivanja, samo njih šestero svoju je krv dalo čak 320 puta, a oni su: Branko i Zdravko Šimičić – svaki po 75 darivanja, Elvis Grce i Rade Stanisavljević – svaki po 50 darivanja, te Simona Kurelić i Nina Klasnić koje su ostvarile, svaka po 35 darivanja krvi.

Prije zajedničkog fotografiranja gradonačelnik je svakome od rapskih jubilaraca poklonio knjigu pjesama „Ča me tu drži“, rapskog čakavskog pjesnika Željka Perana.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime