Home Vijesti Aleksandrova bronca iz Londona!!!

Aleksandrova bronca iz Londona!!!

0
Aleksandrova bronca iz Londona!!!

Foto: Izvor: Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab

{gallery}Aco bronca{/gallery}

Natjecanje se svake godine održava u drugoj državi Europe, a ove je godine bilo u Londonu od 23. do 28. listopada i natjecali su se učenici iz 22 europske države. Sve je na engleskom jeziku pa je za natjecanje našeg Aleksandra pripremala prof. engleskog jezika Petra Brnabić i trud je urodio plodom. 

Rab danas oglas

Prvi dan po dolasku učenicima je testirano znanje iz ekonomije i poznavanja Londona, nakon čega se krenuli razgledavati London i prikupljati materijale za prezentaciju. Slučajnim odabirom formirani su timovi natjecatelja te se naš Aco našao u u timu s učenicama iz Nizozemske i Slovenije.

Drugi dan su natjecatelji radili na prezentaciji, a teći dan je bilo izlaganje prezentacije pred povjerenstvom u trajanju od 15 minuta. Četvrti dan gala večera na kojoj je bilo proglašenje pobjednika i veliki uspjeh za Srednju školu Markantuna de Dominisa Rab koja je po prvi put nastupila u ovoj disciplini.

Troškovi natjecanja financirani su od strane Primorsko-goranske županije i Grada Raba.

Velike čestitke Aleksandru Kociću, prof. Petri Brnabić, Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab i ostalim članovima londonskog bronačanog tima!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime