Home Vijesti Mladi umjesto susreta u Vijećnici izabrali druženje uz “Pub kviz”

Mladi umjesto susreta u Vijećnici izabrali druženje uz “Pub kviz”

0
Mladi umjesto susreta u Vijećnici izabrali druženje uz “Pub kviz”

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}Pub kviz{/gallery}

Bila je to ujedno i dobra prilika da predstavnici udruge Delta u prepunom kafiću, neposredno prije početka kvizaškog natjecanja, mladima Raba predstave i projekt „Strukturirani otoci“ koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU.

Rab danas oglas

Udruga Delta, naime, ovaj projekt provodi u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske, uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU i sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Nakon spomenute prezentacije i pojašnjenja pravila “Pub kviza”, timovi s živopisnim imenima; “Pinci”, “Frajle”, “Protupožarni aparat”, “Pol litre”, “Godsent”, “D’ Vrata”, “Raketa”, “Garage Inc.” i “Blagajnica neće ići na more”, krenuli su s natjecanjem.

U veseloj i zadimljenoj atmosferi, uz mnoštvo zanimljivih pitanja koja su u jednom dijelu uključivala i poznavanje vlastitog otoka, pobjedu je u finalnom cilusu izvojevao tim “Garage Inc.”, druga je bila ekipa “Godsent”, a treća “Pol litre”. Unatoč planiranom trajanju do 22h kviz je skupa s dodjelom nagrada finalistima, u sjajnom raspoloženju, potrajao do 22:30h. Svi su, bez dvojbe, pozitivno reagirali na kviz, i već se čeka odgovor na pitanje: “Kad će opet kviz?”

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime