Home Vijesti Vrtićki božićni spektakl u gradskoj sportskoj dvorani

Vrtićki božićni spektakl u gradskoj sportskoj dvorani

0
Vrtićki božićni spektakl u gradskoj sportskoj dvorani

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Osim djece vrtića, na koncertu su briljirali i gosti – zbor OŠ Ivana Rabljanina pod vodstvom profesorice Lući Vrtodušić te svirači Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova, Područni odjel Rab i profesorica Julija Dumić.

Koncert na prekrasno uređenoj božićnoj pozornici, smještenoj po sredini gradske sportske dvorane, uvodnim je riječima otvorila ravnateljica DV Pahuljica Sanja Grozdanić, koja je dirnuta prizorom prepunih tribina, sa zadovoljstvom primjetila kako smo za djecu uvijek spremni ostaviti brige iza sebe, te naprosto doći i uživati u svemu što su nam, skupa sa svojim odgajateljicama i dragim gostima, bili spremni pružiti.

Rab danas oglas

A vrtićka djeca su nam, uz pomoć svojih odgajateljica i glazbenu pratnju djece iz Glazbene škole, pripremila sedam točaka:

  • Pjesma Kočija, odgojne skupine Pužići i Bubamare uz pratnju prof. Juliju Dumić na klaviru te mandolinistice Zaru Paparić i Mariju Ivić
  • Pjesma Visom leteć, odgojna skupina Koralji iz PO Sup. Draga uz pratnju njihove odgajateljice Tee Vosnik
  • Pjesma Badnja je noć, odgojne skupine Krijesnice i Ježići uz pratnju prof. Julije Dumić na klaviru i Lucije Paparić na klarinetu
  • Pjesma Čestit Božić, dobri ljudi, odgojna skupina Leptirići
  • Pjesma Božić je judi, odgojne skupine Gljivice i Zečići iz PO Lopar uz pratnju prof. Julije Dumić i saksofonistica Ree Grozdanić i Ane Paparić
  • Pjesma Sretan Božić svakome, odgojna skupina Pčelice
  • Pjesma Zvončići, obje skupine djece iz Programa predškole uz pratnju Marka Antona Vidasa na harmonici
  • Zbor OŠ Ivana Rabljanina sudjelovao je s dvije pjesme, pjesmom Adeste fiedeles kojom je otvorio koncert te pjesmom Jingle bell rock kojom je završio koncert.

Koncert su vodile tri sjajne voditeljice – odgajateljica Anita Sović Padovan te djevojčice Lana Pahljina i Petra Lupić.

Tehničku podršku koncerta osigurao je Grad Rab pa smo se ove godine mogli pohvaliti profesionalnim ozvučenjem i rasvjetom.

U sklopu koncerta pripređena je i prodajna izložba radova koje su izradili djeca, roditelji i odgajatelji na božićnim kreativnim radionicama tijekom prosinca.

Hvala svima koji su nam pomogli u realizaciji ovog događaja – našim gostima na koncertu, djelatnicima gradske sportske dvorane, Gradu Rabu, kao i svim roditeljima i drugim uzvanicima koji su nas svojim dolaskom podržali.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime