logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Utorak, 19 Svibanj 2015 10:07

Rapski srednjoškolci osvojili veliku zlatnu plaketu u Sarajevu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)
Napisala: Margarita Čutul, prof. Napisala: Margarita Čutul, prof. Za info desk – SŠ Markantuna de Dominisa Rab

Rapska srednja škola sudjelovala je na Drugom međunarodnom natjecanju turističkih škola "Turistička tržnica" koje je održano u Sarajevu od 10. - 12. svibnja 2015. Natjecalo se 16 škola iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Srednju školu Markantuna de Dominisa Rab predstavljali su učenici Leonarda Ivić, 2.g i Filip Hranić 3.b, a učenike je pripremao Zoran Antunović, pedagog škole.Natjecatelji su nudili turistički proizvod mjesta iz kojeg dolaze. Naziv ovogodišnje teme bio je: "Brendirajmo autohtono prirodno, društveno ili kulturološko nasljeđe“. Prvo su učenici trebali izraditi reklamu o proizvodu i prije ju dostaviti žiriju. Mi smo se odlučili prezentirati otok Rab kao turističku destinaciju pod sloganom:"Rab na prvi pogled". Trebalo je osmisliti prezentaciju u trajanju od 10 do 15 minuta na materinjem i engleskom jeziku.

Natjecanje je bilo na otvorenom u samom centru grada, a trebalo je animirati publiku i žiri živom riječi bez pomoći laptopa. Ocjenjivala se reklama, izgled štanda, prezentacija i mišljenje posjetilaca. Naša škola sakupila je maksimalni broj bodova i dobila Veliku zlatnu plaketu u kategoriju Ukupnog plasmana.

Pročitano 858 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1