Home Vijesti Portal RabDanas zahvaljuje svojim vjernim čitateljima na izvrsnoj posjećenosti!

Portal RabDanas zahvaljuje svojim vjernim čitateljima na izvrsnoj posjećenosti!

0
Portal RabDanas zahvaljuje svojim vjernim čitateljima na izvrsnoj posjećenosti!

Foto: RabDanas

U bilo kojem trenutku na portalu Rab Danas aktivno je, ovisno o objavljenoj vijesti, do nekoliko stotina posjetitelja!

Portal Rab Danas u navedenom razdoblju ostvario je 106.416 jedinstvenih posjetitelja s 537.311 pregleda stranica (Google Analytics podaci). Podaci Google Analiticsa nadalje kazuju da portal RabDanas od 1. siječnja 2017. do polovice veljače bilježi 95.877 pregleda stranica od strane 21.904 jedinstvenih korisnika. To uključuje čak 30% novih seansi, a korisnika koji nam se svakodnevno vraćaju na stranice je preko 70%. Rekordni dan u ovoj godini bio je 17. siječnja kada je u jednome trenutku (istovremeno) na portalu bilo čak 6000 posjetitelja!

Rab danas oglas

Korisnika koji nam se svakodnevno vraćaju na stranice je preko 70%. Rekordni dan u ovoj godini bio je 17. siječnja kada je u jednome trenutku na portalu bilo čak 6000 posjetitelja!

U bilo kojem trenutku na portalu Rab Danas aktivno je, ovisno o objavljenoj vijesti, do nekoliko stotina posjetitelja! Uz to, imamo bazu emailova s više od 1000 otočana koju možemo iskoristiti za slanje newsletter-a kao i bazu registriranih korisnika na portalu s više od 1000 članova. Eto moramo se malo sami pohvaliti, uz zahvalnost sve većem broju stalnih čitatelja portala Rab Danas na prepoznavanju i vrednovanju onoga što radimo!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime