Home Vijesti U posjetu teti Vilmi

U posjetu teti Vilmi

0
U posjetu teti Vilmi

Foto: RabDanas

Tata Josip Brna, ujedno i vlasnik Pekarnice slastica “Vilma” i ovog novog, vrhunski osmišljenog sadržaja koji će u bitnome popraviti anemičnu sliku autohtone rapske ponude u srcu staroga grada, spremno se odazvao hvale vrijednom edukativnom projektu odgojne skupine „Ježići“ iz Dječjeg vrtića „Pahuljica“.

– Naime, ovaj projekt u sebi objedinjuje kako sociološku komponentu upoznavanja dječice s lokalnom zajednicom, tako i onu kulturno-tradicijsku notu u koju je utkano i aktivno sudjelovanje roditelja, u ovom slučaju gospodina Josipa Brne, u osmišljavanju i realizaciji našeg odgojnog programa, rekla nam je odgojiteljica Snježana Turković.

Rab danas oglas

I zaista, djeca su bila divna, uživala su u svakom trenutku, zaokupljena željom da što uspješnije svladaju tehniku izrade rapske torte, nisu se dali smesti. Neki su doista pokazali veliki sladopekarski talent, dok su se drugi iskazali kao vrijedni kušači još neispečenih slastica. Opranih ruku u simpatičnim žutim najlonskim opravicama dali su si oduška i marljivo prionuli u kreativnu slastičarsku misiju. Na kraju procesa unikatne dječje rapske tortice završile su u pećnici, a sutra će im biti donijete u vrtić.

Sigurni smo da će „ježići“ ovaj dan dugo pamtiti, puno su toga vidjeli i naučili, lijepo se počastili, a na kraju nisu zaboravili zahvaliti svojem domaćinu, darujući mu prigodnu Zahvalnicu i nešto što su za njega nacrtali.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime