logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 17 Ožujak 2017 06:30

Prijateljstvo malih i velikih na uzvratnom druženju u Dječjem vrtiću Pahuljica

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)
Prijateljstvo malih i velikih na uzvratnom druženju u Dječjem vrtiću Pahuljica Izvor: DV Pahuljica

Iz projekta mješovite vrtićke odgojno-obrazovne skupine Ježići "Brodom po svijetu" i projekta Srednje ugostiteljske škole Markantuna de Dominisa "Veliki za male, mali za velike", sasvim slučajno rodilo se prijateljstvo.

Ježići su tijekom svojeg četveromjesečnog putovanja svijetom ostali zadivljeni francuskim slasticama koje su bile poveznica s učenicima 2.a (konobari) i 3.a (kuhari) rapske Srednje ugostiteljske škole. Nakon nepunih tjedan dana posjeta Ježića školi, danas je uslijedio uzvratni posjet. Ježići su u svojoj sobi dnevnog boravka ugostili srednjoškolce u pratnji njihovih profesora Anite Pahljina, Roberta Bajčića i Alena Markovića koji su djeci donijeli košaru prepunu slatkih zalogaja. Na oduševljenje jednih i drugih odmah su zajednički krenuli s izradom novih slastica, voćnih napitaka, ukranih salveta i leptir mašni.

Drugi dio susreta protekao je u sportsko- natjecateljskom ozračju naravno dviju ekipa, kuhara protiv konobara čije su ekipe pojačali Ježići. Nakon nerješene borbe Ježići su podučili srednjoškolce plesnim koracima francuskog plesa.

Sretni, nasmijani, ali i umorni, oprostili su se sa željom za što skorijim novim susretom. Oduševljene odgajateljice Martina Kaćanski i Snježana Turković zahvaljuju svim ljudima koji su na bili koji način pomogli u realizaciji ove prekrasne suradnje, i što je najvažnije u izgradnji jednog novog prijateljstva.

Pročitano 2911 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1