Home Vijesti Otvaranje Supermarketa Plodine na Rabu planira se krajem lipnja!

Otvaranje Supermarketa Plodine na Rabu planira se krajem lipnja!

0
Otvaranje Supermarketa Plodine na Rabu planira se krajem lipnja!

Foto: Foto: Rab Danas

{gallery}Plodine radovi{/gallery}

Ispod supermarketa garaža sa oko 130 parkirnih mjesta

Na zemljištu u Mundanijama gradi se Supermarket Plodine tlocrtne cca 2200 m2 bruto površine. U sklopu supermarketa, pored caffe bara koji bi zauzimao cca 50 m2, bit će uređeni odjeli voća i povrća, pekara s vlastitim krušnim pećima i ponudom dnevno svježih kolača i drugih slastica, gastro odjel s pripremom jednostavnih toplih jela, mesnica, odjel delikatese sa širokom ponudom suhomesnatih proizvoda, sireva i drugih narezaka. 

Rab danas oglas

– Pored navedenih „svježih odjela“ za supermarkete Plodina, kazala nam je gospođa Mirjana Palada Kmetović, karakteristični su – izuzetno širok asortiman, iznimno jake akcijske prodaje te povoljne redovne cijene proizvoda. Širinu asortimana dočarava podatak da u supermarketu kakav će biti i ovaj supermarket u izgradnji na Rabu, u redovnoj ponudi imamo oko 30.000 artikala. Što se akcijske ponude tiče, na tjednoj bazi izdajemo katalog akcijskih proizvoda koji obuhvaća cca 200 artikala te dva puta mjesečno katalog proizvoda iz asortimana neprehrane „sve u ½ cijene“ koji obuhvaća prosječno 80 artikala. Valja istaknuti da se u akcijskim katalozima uvijek nalaze artikli iz reda osnovnih živežnih namirnica te najprodavaniji artikli iz pojedinih robnih grupa.

Na etaži ispod supermarketa bit će i garažni prostor sa oko 130 parkirnih mjesta.

40 stalno zaposlenih – do 80 tijekom sezone

Kada predviđate otvaranje Supermarketa za kupce?

– Ako radovi budu tekli kako je predviđeno, dovršenje radova i otvorenje supermarketa za kupce planiramo krajem mjeseca lipnja ove godine.

Koliko djelatnika planirate zaposliti i kakav bi trebao biti omjer stalno zaposlenih i sezonaca?

– U Supermarketu Plodine u Rabu planiramo zaposliti 40 stalnih zaposlenika, a tijekom turističke sezone taj broj će se penjati do 80 (uključujući sezonske zaposlenike). Nadamo se da će najveći dio zaposlenika biti iz redova domaćeg stanovništva.

– Vjerujemo da su ćemo opravdati očekivanja naših budućih kupaca i da ćemo biti dobar sugrađan u Gradu Rabu, kazala nam je za kraj gospođa Mirjana Palada Kmetović.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime