Home Vijesti Uz prave prijatelje ni stopostotni invaliditet nije prepreka za ostvarenje snova – Rolly, Paolo i Maurizio na kvarnerskom điru!

Uz prave prijatelje ni stopostotni invaliditet nije prepreka za ostvarenje snova – Rolly, Paolo i Maurizio na kvarnerskom điru!

0
Uz prave prijatelje ni stopostotni invaliditet nije prepreka za ostvarenje snova – Rolly, Paolo i Maurizio na kvarnerskom điru!

Foto: Foto: Ivica Hodak

Danas su, prešavši trajektom od Valbiske do Lopara, odbiciklirali svoju rutu do rapske luke gdje su ih oko 10:30h, neočekivanim dočekom i prigodnim poklonom, ugodno iznenadili direktorica TZG Raba Ivana Matušan i voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić. Vidjevši o kakvim je dragim gostima riječ, Rolanda i njegove prijatelje pićem je počastio rapski ugostitelj Goran Ćuk vlasnik obližnjeg Caffe bara “Moderato”.

Momci su nakon kratkog odmora, točno u podne, brodicom Rapske plovidbe krenuli prema Lunu, gdje je uslijedila nova etapa po otoku Pagu. Treba reći i to da u širem logističkom timu “Đira po kvarnerskim otocima” sudjeluju i supruge Paola i Maurizija koje su se u kombiju magistralom odvezle prema Pagu.

Rab danas oglas

Inače Roland, za prijatelje Rolly, Rabljanima je već poznat sa sudjelovanja na 7. Rapskom triatonu koji se održao na Suhoj punti u lipnju 2015. godine. I tada je bio praćen istim volonterskim timom s kojim je uspješno prošao sve tri etape triatlona uz veliku podršku svih natjecatelja i posjetitelja koji su se našli uz stazu i na cilju.

Ove godine Roland se sa svojim timom prijavio i na poznati dužinski triatlon IRONMAN koji će se u rujnu održati duž obale talijanske regije Emilia-Romagna sa startom iz poznatog turističkog mjesta Cervia. Posebno je interesantno to da će i njegovi pratitelji na IRONMAN-u biti osobe s invaliditetom, a mi smo iskoristili priliku da Rolanda i njegove prijatelje još jednom pozovemo na rapski plivački maraton za osobe s invaliditetom i sve ljude dobre volje “Srcem protiv barijera” koji će se na barbatskoj Vodenči održati krajem kolovoza ove godine.

Na rastanku poželjeli smo ovim izuzetnim ljudima lijepo vrijeme i uspješno dovršenje njihovog kvarnerskog đira, radosni što smo eto imali priliku još jednom svjedočiti snazi sportskog srca i iskrenoj volji da se drugome pomogne u ostvarenju njegovih snova. Hvala vam Roland, Paolo i Maurizio, vidimo se uskoro!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime