Home Vijesti Arba Ridersi svojom rođendanskom feštom na Rab privukli velik broj motoriziranih prijatelja

Arba Ridersi svojom rođendanskom feštom na Rab privukli velik broj motoriziranih prijatelja

0
Arba Ridersi svojom rođendanskom feštom na Rab privukli velik broj motoriziranih prijatelja

Foto: Izvor: Moto udruga Arba Riders

I ove, baš kao i prethodnih godina, središnje mjesto okupljanja bilo je kod lovačke kućice Golub u Kamporu. Evo što nam je o ovom susretu koji je osim rođendanske, slavljeničke, imao i onu prometno-edukativnu komponentu, rekao Damir Alagić:

Ma sve se poklopilo, i lijepo vrijeme, i prijatelji koji su došli u zavidnom broju, i naši sponzori koji su bili vrlo izdašni, a siguran sam da smo i mi kao domaćini, na ovom susretu dali sve od sebe. “Demo Team” koji poučava sigurniju vožnju potrudio se također doći na Rab te je i ovom prigodom obavio svoj posao onako kako se i očekivalo, ni manje ni više.

Rab danas oglas

Šteta je jedino što mladi Rabljani, osobito srednjoškolci, to nisu prepoznali pa tako nisu u većem broju došli proći ovu kratku, ali itekako poučnu radionicu.

Band “Puls” iz Zagreba vratio se s prošlogodišnje “svirke” koju nisu ni započeli, ali kako se ono kaže, obećano – učinjeno, odsvirali su po nimalo ugodnoj temperaturi i dokazali da drže riječ. S količinom hrane i pića također smo pogodili. Ipak je tu prisutno bogato iskustvo.

Gosti nam kažu da se dugo nisu ovako opustili, što nas posebno veseli, a mi ćemo se potruditi da za naše slijedeće druženje na našem školju budemo još kvalitetniji, zaključio je Alagić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime