Home Vijesti Usksni program oživio prijepodne Velike subote u gradu Rabu

Usksni program oživio prijepodne Velike subote u gradu Rabu

0
Usksni program oživio prijepodne Velike subote u gradu Rabu

Foto: Foto: Ivica Hodak

Danas, na dan Velike subote, posebno je zaživio i Trg sv. Kristofora. Naime, unatoč vremenskoj prognozi koja nije bila obećavajuća, od 10 sati ujutro, rapski su OPG-ovi izložili svoju ponudu te su se oko njih ubrzo okupili turisti koji su se našli na trgu. 

U 11 sati, uz zvuk fanfara i bubnjeva, prodefilirali su gradom i članovi Udruge rapskih samostreličara koji su, kao i obično, zaokupili pažnju brojnih posjetitelja.
Međutim, valja priznati kako je najveći interes vladao među djecom za nastavak programa. Naime, u režiji Udruge za djecu i mlade Kocka, organizirana je potraga za Uskršnjim pisanicama! Potraga je brojala čak 21 tim djece, te je svaki od timova brojao po pet članova. Nažalost, obzirom da je interes bio velik, svi mališani nisu uspjeli sudjelovati u potrazi. Izbrojali smo oko 150 djece na trgu koji su skupa s roditeljima strpljivo čekali podjelu nagrade u vidu zlatne, srebrne i brončane pisanice.

Rab danas oglas

Uskršnji program se nastavlja i na sam Uskrs, uz uskrsni sajam OPG-ova te uz Rapski uskršnji doručak kojeg priprema Imperial d.d., nastup FD Rapski tanac, limene glazbe DVD-a Rab te Josa Butorca i prateći bend.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime