logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 01 Svibanj 2017 09:41

Na rapskom "prvomajskom uranku" ove godine više ljudi

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Zahvaljujući lijepom vremenu, za razliku od nekoliko posljednjih godina, ovog 1. svibnja povodom Međunarodnog praznika rada, na tradicionalnom rapskom "prvomajskom uranku", na Trgu sv. Kristofora, okupilo se znatno više ljudi nego prošlih godina.

Broju okupljenih doprinijeli su u dobroj mjeri i pristigli gosti, među kojima su se najviše čuli gosti iz Slovenije i Austrije.

I jutrošnji je uranak tradicionalno startao u 6 sati ujutro, kada se okupljenima na najvećem rapskom trgu, svirajući u dolasku Srednjom ulicom, pridružila Limena glazba DVD-a Rab.

Nakon što je uz taktove Limene glazbe na gradskim zidinama podignuta hrvatska zastava, na trgu je nastavljeno s veselim druženjem kojemu je doprinijela i ponuda domaćih fritula, pića i na kraju odlično pripremljenog sočiva.

Uz napomenu da se Uranak produljio sve negdje do 9 sati, treba reći da je i ove godine organiziran uz potporu Grada Raba i Mjesnog odbora grada Raba, rekao nam je na ovim urancima uvijek u ulozi glavnog za šankom, gospodin Mile Beg.

Pročitano 2107 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia