Home Vijesti Majčin dan, odlazak na Olimpijadu i predstava “Igre na vodi”

Majčin dan, odlazak na Olimpijadu i predstava “Igre na vodi”

0
Majčin dan, odlazak na Olimpijadu i predstava “Igre na vodi”

Foto: Izvor: DV Pahuljica

U matičnom vrtiću osmišljeno je druženje u sportskoj dvorani uz zabavne igre i ples te uz glazbenu pratnju benda Desoto Acoustic, dok je u Supetarskoj Dragi priređeno druženje uz glazbu, ples i igre u prostoru vrtića.
Mame i djeca super su se zabavili, a nakon zabave mame su pozvane u odgojne skupine gdje su im djeca pripremila simbolične poklone koje su sama izradila.

40 malih rapskih olimpijaca danas na Viškovu

Drago nam je da možemo najaviti kako će danas (subota, 13.5.) 40 malih sportaša i sportašica sudjelovati na Olimpijadu dječjih vrtića koja će se održati na Viškovu. Svoje će snage odmjeriti u 5 disciplina – trčanju, štafeti, nogometu, skoku u dalj i bacanju loptice u dalj, a na natjecanju će sudjelovati 500-tinjak djece iz cijele županije. Držimo palčeve našim olimpijcima te ovim putem zahvaljujemo Sportlife Rab i Malonogometnom klubu Rab sto su nam svojom stručnom podrškom pomogli u pripremi djece za natjecanje.

Lutkarska predstava “Igre na vodi”

Rab danas oglas

Inače, u sklopu programa Dana vrtića, u četvrtak je Dječji vrtić Pahuljica ugostio Lutkarski studio Kvak koji je za djecu izveo lutkarsku predstavu „Igre na vodi“.

Likovi ove predstave bili su rasplesane gusjenice, zmajevi, vilenjaci baletani, mnoštvo riba i bubica te zvijezda predstave – Krokodil turist, pa su se s puno glazbe i plesa izmjenjivale brojne lutke napravljene od najneobičnijih, ali i onih najobičnijih tikvi. Njihov život na sceni upućivao je male gledatelje na ljubav prema prirodi, nježnosti i umjetnosti u svim njezinim vidovima.

Lutke istovremeno djecu uvode u svijet nenasilja i prijateljstva, a ova lijepa predstava odigrana je u matičnom vrtiću i Područnom odjeljenju Lopar za svu djecu vrtića.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime