logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 13 Lipanj 2017 09:24

Ivan Vulelija i Lucian Šanko izvrsno predstavili svoju školu na Junior Barmen Cupu u Karlovcu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Ivan Vulelija i Lucian Šanko izvrsno predstavili svoju školu na Junior Barmen Cupu u Karlovcu Izvor: Srednja škola M. de Dominisa Rab

Junior Barmen Cup Karlovac
Trgovačko – ugostiteljska škola Karlovac dana 09. lipnja 2017. godine je bila ponovo domaćin osamnaestog po redu Junior barmen cupa, natjecanja mladih barmena.

 

Mladi barmeni natjecali su se u klasičnoj pripremi duge barske mješavine i u slobodnom stilu, njih ukupno 25 natjecatelja predstavljalo je 13 škola iz cijele Hrvatske.

 

Ivanu Vuleliji nagrada publike i osvojeno 2. mjesto

Srednju školu Markantuna de Dominisa Rab predstavljali su mladi, prespektivni budući majstori svog zanata, koji kontinuirano pokazuju interes za struku, učenici, LUCIAN ŠANKO iz 2A razreda, zanimanja konobar i IVAN VULELIJA iz 3B razreda, zanimanja turističko-hotelijerski komercijalist koji je dobio nagradu publike i osvojio 2. mjesto, u pratnji su im bili mentor str. uč. Alen Marković i ravnateljica prof. Anka Bišić.

Nakon završetka natjecanja nastavilo se druženje učenika, mentora, ravnatelja i ostalih uzvanika u školskom restoranu „Pod starimi krovovi“ nakon čega je slijedio obilazak Aquatike - najvećeg slatkovodnog akvarija u ovom dijelu Europe.

U ranim večernjim satima ova mala rapska srednjoškolska ekspedicija krenula je sretna i ponosna put Raba, bogatija za nova stečena iskustva, prijateljstva i uspomene.

Pročitano 1922 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

DOMOVINSKI POKRET 500

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1