Home Vijesti Elma i Tamara osvojile publiku u Conte Neru

Elma i Tamara osvojile publiku u Conte Neru

0
Elma i Tamara osvojile publiku u Conte Neru

Foto: RabDanas

Mnogi su strepili da će brojna događanja u punoj turističkoj sezoni djelovati na posjećenost koncerta. Iako je iza ponoći održan u Santosu veliki koncert popularnih ”Učiteljica”, Elma i Tamara su dokazale da s pravom nose titulu rapskih kontesa. Prepun Knežev dvor u svom romantičnom izdanju uz upaljene svijeće i jazz uspješnice te crossovere u jazz ruhu oduševio je sve nazočne.

Paul je svojim klavirskim preludiranjem otvorio koncert diskretno ostavljajući utisak da je ovo večer velikih i profesionalnih interpreta.

Rab danas oglas

Glasovno je koncert započela Elma svojim sigurnim i samouvjerenim izvedbama pjesama Joao Gilberta. Njen baršunasti glas oživio je usnule ljubavi i zapalio nove. Nakon par Elminih izvedbi uslijedio je i nastup Tamare Galović, Rabljanke koja ima onu finu ”rašpu” u glasu koja budi temperament u svakome i zaokuplja pažnju. Husky glasom zadivila nas je interpretacijama nekih jazz standarda ali i Norah Jones.

Prvi dio koncerta završio je duetom kontesa koje su otpjevale Elminu kantautorsku uspješnicu ”Leptirić u kosi”. Smjenjujući se na bini, Elma i Tamara produžile su koncert do dva sata ujutro dozivajući svojim glasovima nove i nove goste, zvijezde s neba i mjesečinu punog Mjeseca.

Ovacijama kojim su nagrađene po završetku koncerta odužile su se bisevima i toplom zahvalom. Mnogi gosti, ali i fanovi rapskih kontesa raspitivali su se za njihov sljedeći koncert na Rabu. Elma i Tamara najavile su svoj nastup za 2. kolovoza u klubu Santos na Pudarici. Elma, Tamara i Paul zahvaljuju organizatorima na uspješno organiziranom koncertu sa željom da ovako nešto ponove još koji put u nestvarno lijepom atriju Kneževa dvora.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime