Home Vijesti Jučerašnja nevera na Rabu u svega 10-ak minuta promijenila izgled banjolskih plaža

Jučerašnja nevera na Rabu u svega 10-ak minuta promijenila izgled banjolskih plaža

0
Jučerašnja nevera na Rabu u svega 10-ak minuta promijenila izgled banjolskih plaža

Foto: Foto: Ivica Hodak

{gallery}Nevera{/gallery}

Poznati rapski fotograf Goran Novotny, jedan od četvorice čistača plaža koje je „Dundovo“ rasporedilo na južnom dijelu otoka, koji već drugo ljeto sezonski skrbi za plaže na potezu od „Artića“ u Banjolu do barbatskog škvera brodograditelja Pičuljana, jutros je samo na 4 plaže u blizini restorana „Banjol“ prikupio čak 150 vreća morskog bio-otpada, dok je uobičajen broj u “normalne” dane cca 25 vreća.

Rab danas oglas

Od Gorana smo usput doznali, što možda mnogi Rabljani niti ne znaju, da se samo na tom „njegovom“, ne tako dugom obalnom potezu, nalazi čak 47 tzv. prirodnih plaža od kojih njih 10 idu u red većih.

Obavijest Dundova d.o.o. za komunalne djelatnosti

Nakon jučerašnjih vremenskih nepogoda, na plažama diljem otoka došlo je do nanosa velikih količina morske trave na čijem uklanjanju djelatnici Dundova d.o.o. rade pojačanim tempom. Zbog velikog broja plaža i još veće količine nanosa postupak uklanjanja je u tijeku do daljnjeg, stoga molimo mještane otoka i njihove goste za razumijevanje, a svaka dojava o kritičnim mjestima je dobrodošla. Zahvaljujemo na suradnji!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime