Home Vijesti OBAVIJEST GRADA RABA – Obrazac Upitnika za građane za sudjelovanje u izradi Proračuna Grada Raba za 2018. godinu

OBAVIJEST GRADA RABA – Obrazac Upitnika za građane za sudjelovanje u izradi Proračuna Grada Raba za 2018. godinu

0
OBAVIJEST GRADA RABA – Obrazac Upitnika za građane za sudjelovanje u izradi Proračuna Grada Raba za 2018. godinu

Foto: RabDanas

Putem Upitnika građani mogu dostavljati svoje prijedloge malih komunalnih akcija za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području njihovog Mjesnog odbora. Pod pojmom mala komunalna akcija podrazumijeva se gradnja, uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom. Redovno upravljanje pomorskim dobrom smatra se briga o zaštiti i održavanju pomorskog dobra u općoj upotrebi.

Ispunjeni obrazac za male komunalne akcije možete dostaviti putem maila na komunalni.odjel@grad-rab.com ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab, a za redovno upravljanje pomorskim dobrom putem maila na goran.macolic@grad-rab.com ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab najkasnije do 29. rujna 2017. godine.

Rab danas oglas

Obrazac Upitnika može se preuzeti na dnu ove obavijesti na stranicama portala Rab Danas, zatim na Internet stranici Grada Raba (www.rab.hr) ili na pisarnici Grada Raba, Trg Municipium Arba 2, Rab.

Nakon isteka roka za dostavu prijedloga, pri čemu svaki građanin ima pravo uputiti neograničeni broj prijedloga, gradske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog u skladu s mogućnosti provedbe i potrebnih financijskih sredstava.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime