Home Vijesti U Uredu TZG Raba priređen doček za gosta koji je iz Austrije na Rab stigao traktorom!

U Uredu TZG Raba priređen doček za gosta koji je iz Austrije na Rab stigao traktorom!

0
U Uredu TZG Raba priređen doček za gosta koji je iz Austrije na Rab stigao traktorom!

Foto: Foto: Hrvoje Hodak i Ivica Hodak

Naime Manfred je prošle godine traktorom posjetio Pulu, a ove je godine pri izboru destinacije pripomogao njegov prijatelj i kolega Albert Sommer, zaljubljenik u Rab s rapskom adresom. Zahvaljujući inicijativi Alberta i njegove rapske susjede Branke Žentil, gradonačelnik Nikola Grgurić i direktorica ureda TZG Raba Ivana Matušan saznali su za atraktivnu i nesvakidašnju priču, te su ih uz svoje suradnike i novinare dočekali, ugostili i prigodno darivali.

U ulozi domaćina našao se i načelnik policije Dado Krstinić, ujedno njihov kolega policajac, pa je ovom prilikom istaknuta zavidna razina sigurnosti na otoku, na čemu možemo zahvaliti upravo dobroj organizaciji policije.

Rab danas oglas

Nakon ugodnog druženja u uredu TZ-a Grgurić je zahvalio austrijskim gostima na dolasku i iskazao želju za daljnjim njegovanjem prijateljskih odnosa između domaćina i njihovih gostiju, jer posebnost je i cilj svih turističkih djelatnika stvaranje ugodne, domaće atmosfere što i postižemo na način da s njima dijelimo svoju tradiciju i način života. Upravo nas to čini posebnim u odnosu na neke poznatije i popularnije turističke destinacije, zaključio je Grgurić.

 

  • Napisala: Irena Ivić
  • Foto: Hrvoje Hodak i Ivica Hodak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime