Home Vijesti Veliki koncert Četiri tenora i popularna Kanata okupili više od tisuću gostiju na Trgu sv Kristofora

Veliki koncert Četiri tenora i popularna Kanata okupili više od tisuću gostiju na Trgu sv Kristofora

0
Veliki koncert Četiri tenora i popularna Kanata okupili više od tisuću gostiju na Trgu sv Kristofora

Foto: Foto: Petar Lupić / Izvor: TZG Raba

 

Idealne vremenske prilike, čak deset natjecateljskih timova i odličan ocjenjivački žiri kojim je predsjedavao poznati gurman Domagoj Jakopović Ribafish, obilježili su ovogodišnje kulinarsko natjecanje za „Naj brunčić“. Na Trgu Sv. Kristofora u nedjelju su se okupili najbolji amaterski kuhari brudeta u kotliću koji su se svojim kulinarskim egzibicijama borili za titulu najboljeg brudeta, a pobjeda je pripala Društvu športske rekreacije Kampor.

„Nije lako biti članom žirija za izbor najboljeg brudeta Raba i prijateljskih otoka. Iako je atmosfera bila sjajna, natjecatelji opušteni i veseli, a sami brudeti sjajni, trebalo je izabrati najboljeg od deset izjednačenih pred tisuću ljudi koji su željeli jesti s nama. Šalu na stranu, da mi nije zapela kost od škarpuna u prvoj minuti natjecanja, žiriranje bi bilo i kvalitetnije, ali i ovako sam presretan što sam naučio nešto novo, isprobao okuse kakvih nema na mom otoku (Korčuli) i uživao u cjelokupnom programu. Sad jedva iščekujem dane janjetine – svi na Rab!“, istaknuo je Ribafish nakon natjecanja. 

Rab danas oglas

 

Završetak slavljeničkog vikenda na Rabu uz Četiri tenora

Nakon napete gastronomske „borbe“, uslijedio je koncert Đanija Stpaničeva, Marka Pecotića, Marka Škugora i Vladimira Garića, poznatijih pod nazivom Četiri tenora koji su svojim specifičnim interpretacijama poznatih pjesama ostavili publiku bez daha. Nenadmašna Četiri tenora svojim su impresivnim repertoarom zabavili Rabljane i njihove goste, opravdali status izvrsnih glazbenika i odličnih zabavljača te na dostojan način zatvorili obilježavanje Svjetskog dana turizma i kraja špice sezone na Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime