Home Vijesti Više nego uspješan “2. Car Custom Show Rab” postao nova listopadska atrakcija Raba

Više nego uspješan “2. Car Custom Show Rab” postao nova listopadska atrakcija Raba

0
Više nego uspješan “2. Car Custom Show Rab” postao nova listopadska atrakcija Raba

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Drugi „Car Custom Show Rab 2017“ pobudio je veliko zanimanje natjecatelja, ali i posjetitelja koji ovakav tip manifestacije nemaju priliku vidjeti na otoku.

Rab danas oglas

Uz natjecanje u vizualnim doradama automobila održavalo se i natjecanje u glasnoći muzike čiji su rezultati bili na europskom nivou. Show se i ove godine odvijao na prekrasnoj lokaciji duž Nove rive u povijesnoj jezgri grada Raba, a u službenom predstavljanju sudjelovalo je preko 100 natjecateljskih vozila, a uz razgledavanje mnoštva atraktivnih automobila organizator je za posjetitelje pripremio i bogatu tombolu te ugostiteljsku ponudu.

Udruga Tuning crew Rab osnovana je 2015. godine i trenutno broji 19 članova. S obzirom da i sami članovi pohode razna natjecanja u zemlji i inozemstvu, rodila se ideja koja je uspješno realizirana i vrlo dobro prihvaćena, osobito u širem krugu zaljubljenika u automobile. Uz utrke ubrzanja te „Formula driver“ utrke, članovi sudjeluju u natjecanjima u izgledu automobila te natjecanjima u glasnoći muzike, mnogobrojna prijateljstva u regiji, urodila su čestim gostovanjima članova Udruge na raznim godišnjim druženjima sličnog tipa.

U bogatoj foto-galeriji možete vidjeti djelić ugođaja s 2. Car Custom Showa Rab 2017., a nama ne preostaje drugo nego da čestitamo entuzijastima iz Udruge Tuning Crew Rab na još jednoj dobro osmišljenoj i uspješno realiziranoj manifestaciji koja je obogatila listopadske dane na Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime