Home Vijesti Imperial d.d. – Prva polovica godine u plusu 7,3%

Imperial d.d. – Prva polovica godine u plusu 7,3%

0
Imperial d.d. – Prva polovica godine u plusu 7,3%

Foto: RabDanas

Imperial d.d. je za razdoblje prvih 6 mjeseci ostvario 159.681 noćenja ili 7,3% više nego u istom razdoblju prošle godine.

Hoteli bilježe 5,3% bolji rezultat, turistička naselja 6,0% , dok je popunjenost kampova bolja za 8,9% .

Hotelska tvrtka Imperial d.d. odstupa od otočnog prosjeka te u svim smještajnim kapacitetima bilježi značajni porast noćenja u odnosu na 2014 godinu.

Srpanjske najave,kao što je moguće vidjeti i na web stranici tvrtke, na dan 01. srpnja bolje su za 8,1% od 2014. godine te su u Imperialu uvjereni da će ovakvim marketinškim akcijama u poslovanju, ukloniti minuse koji su se proteklih godina pojavljivali u srpnju.

Kolovoz je na razini prošle godine, dok se u rujnu očekuju, a sve na osnovu najava, 2% bolje rezultate.

Sukladno gore navedenom u Imperial d.d. očekuju dobru i bolju turističku godinu, ili kako vole reći, normalnu, zahvaljujući dodatnom angažmanu, kako ljudskom tako i financijskom, kampanjama oglašavanja, marketinškim alatima, a ponajprije svijesti o rasporedu praznika na nama najjačim emitivnim turističkim tržištima. To što smo bili svibanjski županijski rekorder, dobrim djelom idu zasluge hotelskoj tvrtci koja je ove godine svoja vrata otvorila prvim gostima već 23. ožujka da bi već 1. svibnja radili svi kapaciteti.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime