Home Vijesti Na Rabu održan 42. Stručno-znanstveni sastanak pedijatara Hrvatskog Primorja, Istre, Like i Gorskog Kotara

Na Rabu održan 42. Stručno-znanstveni sastanak pedijatara Hrvatskog Primorja, Istre, Like i Gorskog Kotara

0
Na Rabu održan 42. Stručno-znanstveni sastanak pedijatara Hrvatskog Primorja, Istre, Like i Gorskog Kotara

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Dr. Paparić je najprije uvodnom riječju domaćinski srdačno pozdravio okupljene pedijatre, a da bi “opravdao” završni dio svojeg obraćanja, u kojem je svima zaželio ugodan boravak na „najlipšem otoku na svitu“, prikazan je i kratki filmski isječak o ljepotama otoka Raba popraćen snimcima sastanka pedijatara koji je na Rabu održan prije 19 godina.

Rab danas oglas

Obzirom da je Grad Rab ovih dana zbog Dana hrvatskog turizma koji se održavaju u Malom Lošinju, ostao privremeno bez čelnih ljudi, dr. Paparić je prisutnima pročitao i pozdravno pismo rapskog gradonačelnika Nikole Grgurića.

Ovaj skup, pored Grada Raba, podržali su i Općina Lopar te Turistička zajednica Lopara, pa je nakon dr. Paparića okupljene pedijatre pozdravila i pročelnica u Općini Lopar Marijana Protulipac Tomičić, te u ime osoblja hotela „Padova“, ali i čitavog Hotelskog poduzeća „Imperial“, šefica recepcije hotela Sanja Macolić.

Izvrsnu glazbenu uvertiru u radni dio sastanka upriličile su dvije mlade rapske mandolinistice, polaznice Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova – Područnog odjela Rab, Isabella Dumić (3. r.) i Zara Paparić (5.r), uz klavirsku pratnju prof. Julije Dumić.

Jučerašnjim programom rada bilo je predviđeno 16 izlaganja u trajanju od po 15-ak minuta, a sastanak će biti zaključen danas (subota, 28. 10.) Okruglim stolom, koji bi trebao potrajati od 9 do 10,45h, nakon čega je domaćin za sudionike ovoga skupa organizirao i atraktivan zajednički izlet.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime