logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 17 Prosinac 2017 12:02

Zvukom snažnijim od bure OPĆA OPASNOST ugrijala rapsku publiku

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Zvukom snažnijim od bure OPĆA OPASNOST ugrijala rapsku publiku Foto: Hrvoje Hodak

Sinoć je na Trgu Municipium Arba održan najavljeni adventski rock koncert OPĆE OPASNOSTI. Unatoč prilično neugodnoj buri, koja se ponajviše osjećala upravo na pozornici, slavonski su rockeri znali ugrijati i sebe i rapsku publiku.

Iako se publika na samom startu koncerta u 21h poprilično udaljila od stagea zauzevši strateške pozicije pored ugostiteljskih kućica, kafića i šatora s klizalištem, kako je vrijeme odmicalo, uz pokoju čašicu kuhanog vina i atmosfera na Trgu Municipium Arba polako se ugrijavala, pa bura više nije predstavljala neki problem. Momci iz OPĆE OPASNOSTI nenavikli na ovakve vremenske uvijete, sjajno su prihvatili rapski meteorološki izazov i sa svakom su novom pjesmom dizali tenziju snažnog adventskog rock koncerta.

Vjerni štovatelji ovog popularnog županjskog rock sastava od samog su početka koncerta u glas s Perom Galićem pjevali stihove brojnih hitova OPĆE OPASNOSTI, a po efektnom završetku koncerta zagrijana publika tražila je i dobila pjesmu više.

Pročitano 1707 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia