Home Vijesti Silvestarsko dopodne na Trgu Municipium Arba

Silvestarsko dopodne na Trgu Municipium Arba

0
Silvestarsko dopodne na Trgu Municipium Arba

Foto: Foto: Ivica Hodak

Nešto poslije 10 sati na trgu koji se sve više popunjavao, okupljene je prva zabavila Limena glazba DVD-a Rab, nastupivši pod ravnanjem novog voditelja, prof. Nerea Arbule.

Nakon njih, na sada već gotovo posve ispunjenom prostoru Trga Municipijum Arba, na kojem su mnogi već uživali u ponuđenom izvrsnom gulašu „Imperialovih“ gastro majstora – okupljene su svojim nastupima oduševili – najprije tancarinke i tancarini dječje skupine Folklornog društva „Rapski tanac“, koje stručno vodi gospođa Milica Faflja, da bi nakon njih to isto učinili i „seniori“ FD „Rapski tanac“ uz napomenu da im je mih svirao mladi Gabrijel Guščić.

Rab danas oglas

U nekoj vrsti pauze, okupljene je vrlo uspješno zabavila riječki bend „Venus“, koji će to činiti tijekom cijelog dana i dobrog dijela Silvestarske noći – sve do nastupa Petra Graše.

 

Djeca točno u podne simbolično ušla u 2018. godinu

Nešto prije 12 sati na pozornici se pojavila ravnateljica Dječjeg vrtića „Pahuljica“ Sanja Grozdanić, koja je posebno pozdravila okupljene najmlađe Rabljane, pozvavši ih da se u što većem broju okupe na prostoru ispred pozornice, gdje će im biti darovane blagdanske kape. Obećano je odmah i učinjeno.

U posljednjoj minuti prije 12 sati djeca su uz pomoć Sanje Grozdanić odbrojili unazad, od 10 do 0 i tako, obasuti šarenim konfetima, prvi na Rabu simbolično ušli u novu 2018. godinu.

Dopodnevni program, koji je na sreću, prošao u znaku relativno toplog i mirnog (iako i oblačnog) vremena, zaključen je oko 13 sati.

 

Nagradno putovanje u Budimpeštu osvojila Snježana Krstinić

Direktorica Ureda TZG Ivana Matušan, kako je to bilo i najavljeno, iz pune je kutije računa koji su izdani potrošačima u vrijeme adventa na prostoru Trga Municipijum Arba, izvukla dobitni račun kojim je Snježana Krstinić osvojila putovanje za dvije osobe u Budimpeštu u vremenu od 5. do 7. siječnja 2018. Ime sretne dobitnice objavio je gradonačelnik Nikola Grgurić.

Današnji, dnevni dio programa na Trgu Municipijum Arba, zaključen je čestitkama i lijepim željama za novu 2018. Godinu svima okupljenima na trgu, ali i svim ostalim stanovnicima otoka, a uputili su ih direktorica Ureda TZG Ivana Matušan i gradonačelnbik Raba Nikola Grgurić.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime