Home Vijesti In Memoriam – MARIJAN RIBARIĆ (1962. – 2018.)

In Memoriam – MARIJAN RIBARIĆ (1962. – 2018.)

0
In Memoriam – MARIJAN RIBARIĆ (1962. – 2018.)

Foto: RabDanas

 {gallery}Marijan Ribaric{/gallery}

 

Rab danas oglas

Na mjestu ravnatelja Gradskog društva Crvenog križa Rab bio je zaposlen 3. siječnja 1999. godine. Od tada se prati značajan napredak rada svih programa GDCK Rab, poglavito darivanja krvi, s kojim su bili u samom vrhu u Republici Hrvatskoj po odazivu i broju doza darovane krvi. Napredak se bilježi i u radu s pomlatkom, koji je u dva navrata osvajao prva mjesta u natjecanjima iz prve pomoći u Republici Hrvatskoj, a također i u nizu drugih programa Hrvatskog Crvenog križa.

Pokojni je Marijan bio organizator niza dobrotvornih akcija, akcija solidarnosti, okupljanja, izleta i druženja darivatelja krvi, pomlatka, aktivista i volontera. Njegov doprinos radu Gradskog društva Crvenog križa Rab bit će zapamćen i postati mjerilo budućim ravnateljima GDCK Rab. 

Rođen je 24. listopada 1962. godine. Osnovnu školu završio je u Rabu, a srednju medicinsku školu, zvanje medicinskog tehničara, u Rijeci. Zvanje sanitarnog inženjera stekao je na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. 

 

Bio je poznat kao odličan sportaš rukometaš i gorljivi navijač Hajduka. Mnogi su ga Rabljani znali kao vrsnog čovjeka od mora, ribara, težaka koji je strasno volio Rab i njegove ljude i uvijek bio spreman svakome pomoći.

Marijan Ribarić je iza sebe ostavio suprugu Sanju i kćer Doris.

Gradsko društvo Crvenog križa Rab upućuje izraze duboke sućuti obitelji i svim prijateljima i kolegama.

 

  • GDCK Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime