logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015 15:19

Natura Rab - srce i ljubav utkani u obiteljsku tradiciju

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Puno srca i ljubavi utkano je u gospodarstvo Natura Rab obitelji Dušana Kaštelana, bilo da je riječ o njihovom proizvodnom pogonu, obiteljskoj kući uklopljenoj u prekrasan krajobrazni okoliš s vrtovima punima eteričnog bilja, bilo da je riječ o privlačnoj trgovini s kamenim pročeljem, bogatoj paleti autohtonih proizvoda, kreativnim načinima njihove pripreme i prezentacije.

U nedjelju 19. srpnja predvečer Kaštelani su učinili još jedan korak u daljnjem razvijanju svoje stoljeće duge obiteljske tradicije, otvorivši uz svoju dosadašnju barbatsku trgovinu novi "BIG bio SHOP" koji se, zahvaljujući arhitektici Gordani Oštrić, autorici idejnog riješenja čitavog kompleksa gospodarstva Natura Rab, doista lijepo uklopio u prostor.

Okupilo se na otvaranju ove nove trgovine mnoštvo prijatelja, susjeda, gostiju, predstavnika lokalne vlasti, Turističke zajednice Grada Raba, kolega vinara, predstavnika izvođača radova, a svemu je svojim pjevanjem dodatni svečani karakter dala i klapa Eufemija.

Da se radilo o vrlo emotivnom trenutku vidjelo se i kada su suze na trenutke zaustavljale gospodina Dušana Kaštelana u njegovom prigodnom govoru u kojem su nezaobilazno mjesto pri zahvalama imali njegovi roditelji, ali i čitava njegova uža obitelj, supruga Marijana te sinovi Matija i Pave.

Lijepo aranžiran i poslužen domjenak, osim ukusnih proizvoda, maslina, sira, pomidora, bio-kruha, medenjaka, hladnog čaja od kuša, rapskih vina i žestica, nije mogao proći bez fritula s orasima po recepturi bake Seke, Dušanove mame, koja ih je sve sama i pripremila.

Gosti su s velikim interesom prošli kroz novi "Big bio Shop" u kojem je sada moguće vidjeti, isprobati i kupiti sve iz palete proizvoda Nature Rab, a zatim su se nastavili družiti uz domjenak. Na kraju druženja svatko je dobio i prigodnu vrećicu s nekoliko proizvoda Nature Rab.

Pročitano 2847 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1