logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

  • Imperial
Nedjelja, 25 Ožujak 2018 15:49

Niti olujna bura nije uspjela omesti održavanje 8. konferencije voditeljica i voditelja programa "RASTIMO ZAJEDNO" u Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Niti olujna bura nije uspjela omesti održavanje 8. konferencije voditeljica i voditelja programa "RASTIMO ZAJEDNO" u Rabu Foto: Hrvoje Hodak

Unatoč burnom početku, u nedjelju 24. ožujka 2018., na Rabu je završena 8. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa ''Rastimo zajedno'' i ''Rastimo zajedno Plus'' koja se održala u hotelu Padova, doduše u nešto izmijenjenim okolnostima u kojima su se organizatori odlično snašli.

 

Od 202 prijavljena sudionika na Rab je sretno stiglo njih 170 koje niti ekstremni vremenski, niti prometni uvjeti nisu mogli spriječiti u naumu da pristignu na naš otok, naravno, uz veliku pomoć i trud djelatnika Rapske plovidbe. Ta pozitivna i snažna energija pridonijela je odličnoj atmosferi koja je vladala ova dva dana.

 

Prvoga dana konferencije, dio sudionika nalazio se u Senju gdje su ih ugostili djelatnici Obiteljskog centra Senj, a u Domu kulture Senj održan je dio predviđenog programa. U isto vrijeme, sudionici koji su se nalazili na Rabu imali su priliku poslušati predavanje rapskih predavača, psihologa Nikole Babića i odgajateljica Marijane Ribarić i Mladenke Frankić. Nakon što su svi sudionici pristigli na Rab, u večernjim satima službeno je otvorena konferencija, ali bez predviđenog svečanog programa.

 

 Psiholog Nikola Babić

 

Unatoč izmjenama, program je bio bogat brojnim zanimljivim predavanjima i radionicama, a osobito osvježenje bio je psiholog Psihijatrijske bolnice Rab Nikola Babić s predavanjem ''Stres uzrokovan odgovornostima i teškim odlukama''.

 

 Na 8. godišnju konferenciju voditeljica i voditelja programa ''Rastimo zajedno'' i ''Rastimo zajedno Plus'' uspjelo je stići 170 sudionika

 

Sudionici su uživali i u razgledavanju grada pod stručnim vodstvom rapskih turističkih vodiča. Iznenađenje za sve okupljene bilo je i skype predavanje s uglednim obiteljskim terapeutom Jesperom Juulom iz Danske. Unatoč svim početnim teškoćama, povratne informacije sudionika bile su i više nego pozitivne, a tome su pridonijeli i svi oni koji su pomogli u organizaciji Dječjem vrtiću ''Pahuljica''. Ponosni smo što smo kao lokalna zajednica pokazali spremnost za pomoć i zajedništvo u izvanrednim okolnostima. 

 

Skype predavanje s uglednim obiteljskim terapeutom Jesperom Juulom iz Danske

 

U ime organizatora, Dječjeg vrtića „Pahuljica“ i Centra za podršku roditeljstvu ''Rastimo zajedno'', od srca zahvaljujemo svima, prvenstveno pokrovitelju konferencije Gradu Rabu i gradonačelniku Nikoli Grguriću. Nadalje zahvaljujemo TZ Grada Raba, zatim izuzetno susretljivom i ljubaznom osoblju hotela Padova, Imperial powered by Valamar, kapetanima Rapske plovidbe, policijskim načelnicima PP Rab i PP Senj, cvjećarni Murtela, slastičarni Vilma, prijevoznicima Autotrans i Gvačić, OPG-ovima otoka Raba, Udruzi Mocira, klapi Krijanca, KUD-u Rapski tanac, Udruzi rapskih samostreličara, Damjanu Mraviću i medijskim pokroviteljima Radio Rabu, Novom listu, News-portalu RabDanas i Hrvoju Hodaku

 

Zahvaljujemo i svim donatorima koji su svojim donacijama pridonijeli kvaliteti konferencije: BON-TON d.o.o, Croatia Agent Rab, cvjećarnica Murtela, Kalina d.o.o., KIM trgovina, Općina Lopar, Rapska plovidba d.d., Trgovački obrt Vito, Vigra d.o.o., Mali Palit d.o.o. i T.O. Elma Krstinić.

 

U konačnici zahvaljujemo Centru za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno što je ukazao povjerenje našem vrtiću za organizaciju ovako velikog događaja.

 

Pročitano 3092 puta
Vedrana Domaćinović Pičuljan

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia

 

Popularno

Novi oglasi

Gliser Elan
( / Auto, moto, nautika)

Gliser Elan

Ford Cmax 2016.g.
( / Auto, moto, nautika)

Ford Cmax 2016.g.

Održavanje nekretnina
( / Nekretnine, zemljišta i prostori)

Održavanje nekretnina

Posljednje teme s tužibabe

U nastavku dostavljam slijed dopisa koje sam slao komunalnom redaru, gradonačeln...
Prije 1 godinu 0 22019
Imate neki problem koji treba netko riješiti... Ne znate tko je nadležan za rješ...
Prije 3 godina 0 28390

Novo u imeniku

Web Arba

Obrt Web Arba od 2005. posluje na otoku. Bavi se servisom računala i računalne opreme, izradom…

Sea Kayak Croatia

Mala tvrtka za velike doživljaje na Jadranu!