Home Vijesti Mate Rukavina – zvijezda LiDraNa 2018

Mate Rukavina – zvijezda LiDraNa 2018

0
Mate Rukavina – zvijezda LiDraNa 2018

Foto: Foto: Ivan Božić | Srednja.hr

 

U kategoriji pojedinačnog scenskog nastupa izabrano je 34 učenika na razini cijele Hrvatske. Svjesni da je nemoguće ponoviti prošlogodišnji uspjeh monologa Od šume do seksa koji je obilježio prošlogodišnji LiDraNo, minuciozno smo pripremili nastup. Nakon izvedbe Mate je dobio zasluženi aplauz, a čestitke i pozitivni komentari kolega i mentora pratili su nas cijelo vrijeme boravka u Primoštenu .

Rab danas oglas

 

Mate Rukavina i njegova mentorica Margarita Čutul, prof. zajedno na LiDraNu 2018

 

Glumica Barbara Rocco pohvalila je Matinu originalnost, samoživost i hrabrost u izboru pjesme, ali i načinu interpretacije. Sličan komentar imao je i poznati hrvatski redatelj Mario Kovač koji je bio izbornik na županijskoj razini.

Na okruglom stolu koji su ove godine vodili glumica Barbara Rocco i njezin kolega Jakov Bilić, Matina interpretacija Slamnigove pjesme dobila je sve pohvale. Barbara Rocco pohvalila je njegovu originalnost, samoživost i hrabrost u izboru pjesme, ali i načinu interpretacije. Sličan komentar imao je i poznati hrvatski redatelj Mario Kovač koji je bio izbornik na županijskoj razini.

 

Matina avantura zvana LiDraNo ovim nastupom završava jer se njegovo srednjoškolsko obrazovanje bliži kraju, ali nadamo se da će svoj glumački talent nastaviti njegovati bez obzira na daljnje školovanje.

 

Velike redakcijske čestitke na još jednom zapaženom uspjehu Mati Rukavini i njegovoj mentorici prof. Margariti Čutul.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime