logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 831
Srijeda, 28 Ožujak 2018 13:28

Dječji vrtić "Pahuljica" druženjem djece, očeva i odgajatelja obilježio Svjetski dan očeva

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Dječji vrtić "Pahuljica" druženjem djece, očeva i odgajatelja obilježio Svjetski dan očeva Izvor: DV Pahuljica

Svjetski dan očeva obilježava se 19. ožujka u cijelom svijetu s ciljem davanja važnosti očevima, ali i sa željom da se osvijesti uloga oca u razvoju djeteta. Dječji vrtić Pahuljica s istim je ciljem obilježio Dan očeva u tjednu od 19. do 23. ožujka.

U svakoj je odgojno-obrazovnoj skupini osmišljena radionica za djecu i očeve, a cilj je bilo međusobno druženje, razvijanje odnosa između djece, očeva i odgajatelja te želja da se očevima prenese poruka koliko je važno njihovo sudjelovanje u svakodnevnom životu djece, kako u predškolskoj ustanovi tako i van nje.

Možemo reći da su sve radionice bile posjećene i da su se očevi s radošću odazvali, a atmosfera i veselje djece bilo je neizmjerno.

U Ribicama su očevi izrađivali taktilnu kućicu, u Mravima i Iskricama priređeno je zajedničko druženje djece i očeva obiju skupina, u Leptirićima su zbog velikog interesa održane čak dvije radionice, u Krijesnicama je organizirano popodnevno glazbeno druženje, u Ježićima natjecanje u farbanju jaja, u Pčelicama su se pekle palačinke, u Bubamarama je organizirano sportsko druženje djece i očeva, a Pužići su organizirali druženje s očevima nakon predstave koju su igrali u kinu.

Obilježavanje Dana očeva poteglo se i u ovaj tjedan kada su Zvjezdice zajedno sa svojim očevima otišle u posjet novom trajektu „Četiri zvonika“ na čemu osobito zahvaljujemo kapetanu Vlatku Dumiću. Preostaje još obilježiti Dane očeva u područnim odjelima u kojima će se organizirati prigodno druženje i uređenje dvorišta.

Svim očevima još jednom želimo sretan njihov dan! Uživajte u svojem očinstvu!

Pročitano 1000 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia