Home Vijesti 8. studentski kongres neuroznanosti NeuRi u Psihijatrijskoj bolnici Rab

8. studentski kongres neuroznanosti NeuRi u Psihijatrijskoj bolnici Rab

0
8. studentski kongres neuroznanosti NeuRi u Psihijatrijskoj bolnici Rab

Foto: Izvor: PB Rab

{gallery}NeuRI{/gallery} 

 

Rab danas oglas

Zahvaljujući samo NeuRi kongresu Psihijatrijsku bolnicu Rab, pa tako i naš grad i otok, posjeti između 100 i 200 studenata medicine iz Hrvatske i inozemstva.

NeuRi je tijekom godina pokazao svoju visoku kvalitetu i etablirao se na kalendaru kongresnih događaja studenata zaljubljenika u neuroznanost. Pod motom „Edukacija & Iskustvo” ovaj trodnevni kongres pruža sudionicima priliku za znanstveno i stručno usavršavanje, prezentaciju rezultata vlastitih istraživanja, ostvarenje kontakata s kolegama sličnih znanstvenih afiniteta, ali i upoznavanje kolega s već bogatim iskustvom. Ove godine na programu je bilo 35 studentskih predavanja, 4 plenarna predavanja naših uglednih stručnjaka iz kliničkih i temeljnih medicinskih znanosti, te dvije radionice.

 

 

Svake godine jedan dan kongresnog programa održava se u Psihijatrijskoj bolnici Rab, što znači da zahvaljujući ovom kongresu Bolnicu, pa tako i naš grad i otok, posjeti između 100 i 200 studenata medicine iz Hrvatske i inozemstva. Ovo je vrijedno događanje za sudionike i domaćine, ali i dobra promocija našega otoka.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime