logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 06 Svibanj 2018 07:57

I Rab na prekrasan način obilježio Svjetski dan plesa

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
I Rab na prekrasan način obilježio Svjetski dan plesa Foto: Sara Krišković

Fotografijom je zapravo nemoguće prenijeti svu onu energiju srca koju su nam tijekom subotnjeg prijepodneva u rapskom Šarengradu darovali svi sudionici obilježavanja Svjetskog dana plesa, kako plesačice i plesači tako i brojna publika koja ih je svesrdno podupirala. Trebalo je jednostavano jučer biti tamo i ponijeti sa sobom ono neizrecivo i slikom nedokučivo. Bravo za sve koji su plesali!

 

Organizator ovog rasplesanog happeninga, Udruga za djecu i mlade KOCKA, opet je potaknula brojne grupe i njihove voditeljice da zajedno pošalju s našeg otoka ogromnu količinu pozitivnih vibracija nošenih ritmovima i pokretom.

 

U ime Udruge KOCKA i ovim putem odašiljemo zahvalnost svim grupama i njihovim voditeljicama na sudjelovanju: Plesnim krijesnicama (voditeljica Edita Anić - Božić), Zumbicama (voditeljica Nikolina Peran), Rapskom tancu (voditeljica Milica Faflja) te OŠ Ivana Rabljanina (voditeljica Manuela Pezić Halović). Nadalje, zahvaljujemo pekarnici Kiflić na fiiinim kolačićima, Pučkom otvorenom učilištu na razglasu, Nikoli Brnjcu koji je cijeli program divno i strpljivo posložio, Petri Ribarić na vođenju događaja i Sari Krišković na fotkicama. Bilo je prekrasno!

 

Hvala svima od srca, bez doprinosa svih vas ovo ne bi bilo moguće realizirati...

Pročitano 1324 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia