logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 831
Ponedjeljak, 07 Svibanj 2018 17:46

Izložbom vrtićke prakse na Pjaceti započeli Dani DV "Pahuljica"

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Izložbom vrtićke prakse na Pjaceti započeli Dani DV "Pahuljica" Foto: Hrvoje Hodak

Dani Dječjeg vrtića „Pahuljica“ jutros su svečano otvoreni uz prigodni program na Trgu slobode (Pjaceti).

 

Dane vrtića otvorila je ravnateljica Sanja Grozdanić koja je pozdravila okupljenu djecu, odgajatelje i uzvanike. Potom je uslijedio prigodni program tijekom kojeg su nastupila djeca iz odgojno-obrazovne Koralji Područnog odjela Supetarska Draga s pjesmom „Što se u vrtiću radi“, djeca iz Područnog odjela Lopar, odgojno-obrazovne skupine Zečići i Gljivice s napjevom „Oj Lopare“ te djeca iz odgojno-obrazovne skupine Pužići s plesnom točkom.

 

Po zvaršetku programa svi okupljeni pozvani su da pogledaju priređenu izložbu vrtićke prakse koju su priremile odgajateljice i stručni suradnici vrtića. Na izloženim plakatima prikazani su različiti segmenti rada vrtića čime se željelo rad vrtića približiti javnosti i lokalnoj zajednici.

 

Srednjoškolci pripremili i poslužili voćne štapiće i piće

Čitav događaj upotpunili su učenici Srednje škole Markantuna de Dominisa koji su sa svojim učiteljima pripremili voćne štapiće te okupljenima posluživali piće.

 

Time su započeli Dani Dječjeg vrtića „Pahuljica“ koji se svake godine održavaju drugoga tjedna u svibnju, a njihov je program i ove godine bogat događanjima.

Pročitano 1431 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

seakayakcroatia