Home Vijesti MNK SPLIT TOMMY juniorski prvak Hrvatske – zasluženo slavlje Splićana na Rabu

MNK SPLIT TOMMY juniorski prvak Hrvatske – zasluženo slavlje Splićana na Rabu

0
MNK SPLIT TOMMY juniorski prvak Hrvatske – zasluženo slavlje Splićana na Rabu

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

Splićani bez izgubljene utakmice

Nakon odigranih polufinalnih utakmica u jutarnjem terimnu, u finale su se probili MNK Split Tommy i MNK Zagreb Gimka. Oni su pobjedama nad MNK Crnica odnosno MNK Alumnus iste ostavili u borbi za treće mjesto.

Rab danas oglas

 

U poslijepodnevnim terminima odigrane su utakmice za treće mjesto i finalna utakmica. U utakmici za treće mjesto vidjeli smo zanimljivu i neizvjesnu utakmicu u kojoj su na kraju pobjedu vrijednu trećeg mjesta odnijeli igrači MNK Alumnusa pobjedivši rezultatom 4:3.

 

 

Finalna utakmica bila je prava poslastica za ljubitelje futsala. Naime, obje ekipe na turniru su pokazale kvalitetnu igru, a istu su ponovili i u finalu turnira. MNK Split Tommy je do finala pokazao najkvalitetniju igru te je u finale ušao bez izgubljene utakmice. S druge strane MNK Zagreb Gimka imao je jedan poraz od MNK Brod 035, te se nisu unaprijed predavali.

Obje momčadi nametnule su visoki ritam, te su se s obje strane nizale prigode. Zagreb Gimka je iskoristila jednu presječenu loptu te su uspješno izvedenom kontrom poveli sa 1:0. Nakon toga Split Tommy dodaje gas te izjednačava i do kraja utakmice postiže još dva pogotka te sa rezultatom 3:1 zasluženo osvaja prvo mjesto prvenstva Hrvatske juniora.

 

Split Tommy pokazao je da je trenutno najkvalitetnija i najspremnija ekipa u Hrvatskoj. Nogometaši Zagreb Gimka pružili su dostojan otpor, ali se pokazalo da trenutno nemaju dovoljnju širinu klupe i kvalitetu da bi pobjedili ovogodišnjeg prvaka.

 

Svečana dodjela medalja i pehara

Po završetku finalne utakmice dodjeljene su medalje i pehari za ostvarene plasmane te priznanja za najbolje pojedince turnira, i to za:

 

  1. mjesto MNK Split Tommy (Split)
  2. mjesto MNK Zagreb Gimka (Zagreb)
  3. mjesto MNK Alumnus (Zagreb)

 

  • Najbolji igrač: Josip Jurlina iz MNK Split Tommy
  • Najbolji strijelac: Marino Jedvaj iz MNK Zagreb Gimka
  • Najbolji vratar: Nikola Čizmić iz MNK Split Tommy

 

U ova tri dana imali smo priliku gledati vrlo zanimljive i neizvjesne utakmice bogate prelijepim pogocima i lijepim potezima igrača. Sigurni smo da će sa ovoga turnira svi ponijeti lijepe uspomene, te nam se ponovo vratiti kao dragi gosti.

 

 

Rab sjajan domaćin 

Rab se još jednom pokazao kao dobar domaćin a u razgovoru sa svim sudionicima čule su se samo riječi pohvale na račun organizacije.

 

Čestitamo MNK Rabu, njegovom vodstvu i svima koji su dali doprinos u organizaciji ovog lijepog sportskog događaja.

 

Veliko slavlje Splićana u Sportskoj dvorani Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime