logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 22 Svibanj 2018 08:01

Lopar viđen očima polaznika fotoradionice "Svijet u bojama"

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Lopar viđen očima polaznika fotoradionice "Svijet u bojama" Fotografije iz objava na Facebook stranici Foto Hrvatska

Nakon četverodnevne fotoradionice „Svijet u bojama“ pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić i potporu Nikole Ćurića iz Foto Hrvatske, 19. svibnja u predvorju Općine Lopar otvorena je izložba fotografija četrnaestero polaznika.

 

Kroz kratak teorijski uvod te mnogo terenskog fotografiranja na nekim od najatraktivnijih lokacija u Loparu, polaznici su tijekom trajanja radionica upoznati s osnovnim principima fotografije.

 

Slijedeći upute voditeljice snimili su sjajne fotografije, a najbolje od njih javnosti su predstavljene izložbom koju je moguće pogledati radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.

 

Na otvorenju izložbe u ime domaćina, Centra za kulturu Lopar i Općine Lopar, prisutnima se obratila Tonka Kavran, a potom je, u vrlo emotivnom tonu i uz simpatične opaske o svakome od njih, voditeljica Sanja Grgić Ćurić polaznicima uručila zahvalnice.

 

Kao epilog ovom lijepo posjećenom i izuzetno ugodnom otvorenju uslijedilo je druženje uz domjenak koji su pripremili sami polaznici.

 

Prekrasnom izložbom fotografija završilo je petodnevno druženje prožeto smijehom te svim polaznicima od srca čestitamo na sjajnim fotografijama, a ostale pozivamo da posjete izložbu i pogledaju Lopar njihovim očima!

Pročitano 2123 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia