Home Vijesti Gospodin Klaus Kellner u 30 godina gotovo 150 puta dolazio na Rab

Gospodin Klaus Kellner u 30 godina gotovo 150 puta dolazio na Rab

0
Gospodin Klaus Kellner u 30 godina gotovo 150 puta dolazio na Rab

Foto: Foto: Ivica Hodak

Gospodin Kellner (48) već 30 godina redovito dolazi na Rab i to uvijek kod obitelji Grozdane i Žarka Matušana, no fascinantan je i jedan drugi statistički podatak koji kazuje da je gospodin Klaus Kellner najvjerojatnije višestruki rekorder u prosječnom broju dolazaka na naš otok po svakoj od tih 30 godina.

1989. čak dvadeset i jedan put na relaciji Graz-Rab-Graz

Naime, dirnut prijmom u Uredu Turističke zajednice, gdje mu je voditelj marketinga TZG Rab Luka Perčinić, uz ostale prigodne poklone, uručio Plaketu za poseban doprinos promidžbi i unapređivanju turizma otoka Raba, ovaj je simpatični Austrijanac, zaljubljenik u Rab i Hrvatsku u cjelini, rekao, a to je potvrdio i njegov domaćin Žarko, da je u tih 30 godina prosječno godišnje na Rab dolazio po pet puta. – Rekordna mi je 1989. godina kada sam na vaš otok došao točno 21 put, rekao nam je gospodin Klaus Kellner, dodavši da je kroz tih 30 godina, samo na relaciji Graz – Rab i obrnuto automobilom prešao nešto preko 60 tisuća kilometara.

Djeca ga već sustižu

Rab danas oglas

Uvjeren je, i to ga posebno veseli, da će njegov rekord po broju godina dolazaka na Rab s vremenom premašiti njegova 11-godišnja kćerka i 8-godišnji sin, koji su praktički od rođenja povezani s Rabom, pa tako i sami već bilježe 11, odnosno 8 dolazaka na otok. Gospodin Klaus Kellner je naime, prvi puta na Rab došao kao mladić s 18 godina, a njegov odnos s obitelji Matušan svojom je prisnošću i prijateljstvom odavno nadrastao uobičajenu relaciju gost-domaćin.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime