logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Subota, 14 Srpanj 2018 13:23

Na Artiću otvorena prva tematizirana rapska plaža za pse - Monty’s Dog Beach & Bar

Autor:
Ocijeni sadržaj
(8 glasa/-ova)
Na Artiću otvorena prva tematizirana rapska plaža za pse - Monty’s Dog Beach & Bar Foto: Hrvoje Hodak

Veselo, rastrčano i živahno bilo je u petak u Banjolu na Rabu gdje je na predjelu Artić otvorena prva rapska tematizirana plaža sa specijaliziranom ponudom za vlasnike pasa i njihove ljubimce - Monty’s Dog Beach & Bar.

 

Idejni začetnici, koncesionari plaže i vlasnici franšize, mladi bračni par Ruby i Igor Montanari Knez, ovaj su inovativni projekt s velikim uspjehom prije tri godine realizirali u Crikvenici, a Rab je sada postao druga jadranska destinacija s Monty's plažom na kojoj se baš svi osjećaju dobrodošlo, ugodno i opušteno.

 

Već na ovoj maloj svečanosti otvaranja plaže na Artiću, na kojoj je nesvakidašnji kafić primio svoje prve četveronožne goste, bilo je vidljivo kolika je potreba za ovakvim oblicima dodatne turističke ponude. Vodstvo Grada Raba prepoznalo je turistički potencijal koji se može ostvariti omogućavanjem otvaranja tematizirane plaže na otoku, pa je koncept Monty’s plaže objeručke prihvaćen u Rabu. Upravo na tom velikom razumijevanju i pomoći gradonačelnika, Turističke zajednice Grada Raba i svih ostalih gradskih službi, bez čega plaža ove ljetne sezone zasigurno ne bi bila otvorena, posebno se u svojem kratkom govoru zahvalio Igor Montanari Knez.

 

 

Na Monty's plaži gosti sada mogu uživati u svim sadržajima koje je moguće naći na uređenim plažama; od WC-a, WIFI-a, kabina za presvlačenje, tuševa, suncobrana i ležaljki, pa do ugostiteljske ponude, a sve u vidu ostvarenja vizije ljetovanja sa psom na kvalitativnoj razini pet zvjezdica. Tako se četveronožni gosti Monty’s plaže na Artiću mogu počastiti psećim sladoledom, pivom, pizzom, posuditi igračke, zdjele za vodu ili papučice za zaštitu šapa, a nakon dana provedenog u sunčanju i kupanju, prije odlaska kući mogu se zabaviti na poligonu Montyjevog psećeg parka.

 

Goste je kao izaslanik župana PGŽ-a pozdravio i predsjednik Odbora za turizam Marin Lazarić, čestitajući svim akterima na realizaciji ove hvale vrijedne inicijative koja širi paletu turističke ponude otoka, a gradonačelnik Raba Nikola Grgurić ovom je prilikom zahvalio i koncesionarima i svima koji su podržali projekt, posebno istaknuvši kako ga raduju sve brojnije pohvale i pozitivne reakcije i domaćih ljudi i gostiju Raba, te je dodao: "Pored iznimnog broja prirodnih, netaknutih plaža kojima Rab obiluje i kojima se ponosimo, ovim projektom segmentiramo u našoj turističkoj ponudi i onaj nužan postotak tematiziranih plaža, za kojima postoji ogromna potražnja modernih turista i koje im često bivaju presudne za njihov izbor destinacije u kojoj će se odmarati."

 

Nakon što je gradonačelnik Grgurić proglasio Monty’s plažu za pse na Artiću otvorenom, uslijedila je atraktivna demonstracija poligona za treniranje pasa, a sve je zaokruženo rezanjem rapske torte koju su u Pekarnici slastica Vilma prigodno oblikovali u kost.

 

Pročitano 6087 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

seakayakcroatia