logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Ponedjeljak, 16 Srpanj 2018 11:03

Na Kamenjaku traje potraga za nestalim 69-godišnjim Franzom Josephom Weberom

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Na Kamenjaku je jučer (u nedjelju 15.7.2018.) oko podneva nestao 69-godišnji gospodin Franz Joseph Weber. Naime, kako doznajemo, on se pješice zaputio od Fruške lokve u pravcu repetitora na vrhu Kamenjaka gdje se trebao naći sa svojom obitelji. Nakon što se nije pojavio u dogovoreno vrijeme, s njime je uspostavljen kontakt mobitelom, i tada je navodno svojima rekao da vidi repetitore i da se kreće prema njima. Ipak, do odredišta nije stigao, a na mobitel se više nije javljao.

 

Foto: Sanjin Badurina Piloto 

 

Nakon dojave, u potragu su u poslijepodnevnim satima najprije krenule ekipe GSS-a i Policije, a oko 22.00h na teren izlaze vatrogasci DVD-a Rab, no potraga u noćnim satima nije dala rezultata.

 

S jutrom, vatrogascima DVD-a Rab pridružili su se i vatrogasci DVD-a Lopar, u pomoć je pozvan helikopter MORH-a, a pomoć je snimanjem područja iz zraka pružio i Sanjin Badurina sa svojim dronom.

 

Na žalost mobitel gospodina Webera starije je generacije, pa ga nije bilo moguće precizno locirati, a na Kamenjak je krenuo odjeven u plave kratke hlače i bijelu majicu. Ako imate bilo kakvu informaciju molimo vas da nazovete 112.

Pročitano 3526 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia