logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 20 Srpanj 2018 11:36

7. Paradise Samba Festival - Rajska plaža odzvanjala ritmovima vruće brazilske sambe

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
7. Paradise Samba Festival - Rajska plaža odzvanjala ritmovima vruće brazilske sambe Foto: Hrvoje Hodak

Jučer je na jednoj od najljepših plaža svijeta, Rajskoj plaži u Loparu, održan sedmi po redu Paradise Samba Festival sa gotovo stotinjak kostimiranih performera; samba plesačica, samba bubnjarskih baterija, zumba plesačica, plesača capoeire, artista, žonglera..., koji su do Lopara pristigli iz Brazila, Mađarske, Italije, BiH, Slovenije, Ukrajine, Rusije, Kube, Dominikanske Republike...

 

Zagrijavanje je teklo od ranog popodneva privlačeći pažnju brojnih kupača. U 20,00 sati održana je samba povorka svih sudionika Festivala, a vrhunac večeri bio je petosatni program na bini pred impozantnom brojkom od oko 5-6000 okupljenih gledatelja. Izvrsna energija, fire show, ples, dobra glazba ispunjavali su Rajsku plažu do ranih jutarnjih sati, a prigodna ponuda jela i pića koja idu uz latino ritmove dodatno je obogatila čitav spektakl.

 

Sve okupljene s užarene pozornice u ime organizatora najprije je pozdravio direktor Ureda TZO Lopara Marin Mušćo, a zatim se doista brojnoj publici prigodno obratio i direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić koji nije krio oduševljenje ovom manifestacijom koja dodatno promovira i brendira ne samo ponudu turističku Lopara i Raba, već i cijele Hrvatske.

Pročitano 2056 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1