logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Petak, 10 Kolovoz 2018 12:47

Pogledajte emisiju "ŠKOLSKA LIGA" snimanu na utrci 1. kola akvatlon lige PGŽ-a u gradu Rabu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)

U televizijsko emitiranje krenula je emisija "ŠKOLSKA LIGA" posvećena rekreativnom školskom sportu, ali i mladim sportskim talentima, koja je snimana u gradu Rabu povodom organizacije 1. kola akvatlon lige Primorsko-goranske županije u organizaciji Triatlon kluba Rab i suorganizaciji Triatlon saveza Primorsko goranske županije.

 

 

Emisiju osim u programskim terminima Sportske TV, Z1 TV, SRCE TV, ISTRA TV, i KANALA RI, možete pogledati na You Tube-u klikom ovdje - "ŠKOLSKA LIGA na Rabu"

 

Evo i medijske najave emisije snimane na Rabu:

"Na našem proputovanju u želji da vam prenesemo mnoge prirodne ljepote i zanimljivosti jednog sportskog događanja posjetili smo otok Rab. Sve te ljepote i 30 pješčanih plaža s mnogim malim uvalama prepoznali su turisti iz cijelog svijeta. Zbog svega toga Rab je dobio naziv "sretni otok". Zahvaljujući kristalno čistom, toplom i plitkom moru Rab je idealna destinacija za odmor zahvaljujući predivnoj prirodi, brojnim pješačkim i biciklističkim stazama. Poznat kao otok sunca, pijeska, mora i ljepote, te kao jedan od najzelenijih otoka na Jadranu, Rab je isprepleten s više od 100 kilometara pješačkih i biciklističkih staza na kojima se mogu istražiti ljepote sredozemnog krajolika u vlastitom ritmu. Vrijedno je spomenuti i Rajsku plažu u obližnjem mjestu Loparu koja je toliko savršena da je CNN 2012. godine uvrstio na popis deset najljepših plaža na svijetu. Osim prirodnih ljepota koje su nas privukle na ovaj prekrasan otok, glavni razlog našeg dolaska na Rab bila je organizacija 1. kola akvatlon lige Primorsko-goranske županije u organizaciji Triatlon kluba Rab i suorganizaciji Triatlon saveza Primorsko goranske županije. Upoznajmo Rab kroz riječi prve osobe grada i direktoricu turističke zajednice."

Pročitano 1558 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1