Home Vijesti Antonio Ivčić prvi “Bike Student” koji je uspješno savladao rapski studij projekta Bicikademije

Antonio Ivčić prvi “Bike Student” koji je uspješno savladao rapski studij projekta Bicikademije

0
Antonio Ivčić prvi “Bike Student” koji je uspješno savladao rapski studij projekta Bicikademije

Foto: RabDanas

 {gallery}Bicikakademija{/gallery}

 

Rab danas oglas

Naime, projekt Bicikademije čije aktivnosti provodi Udruga Lima, predstavlja inovativni pristup promociji određenog područja kao poželjne cikloturističke destinacije, a sastoji se od web platforme i besplatne mobilne aplikacije pomoću koje registrirani korisnik (Bike Student) dobiva virtualni indeks. U njemu će pronaći izbor studija koji zapravo predstavljaju određena područja, a svaki pojedini studij sastoji se od ispita (lokacija na određenom području).

 

Kada se Bike Student registrira i prijavi u sustav, biciklom obilazi lokacije, čekira se i fotografira, te na taj način polaže ispit. Nakon položenih svih ispita određenog studija, Bike Student dobije nagradu sponzora Giant Hrvatska. Ispiti se ne moraju polagati određenim redoslijedom i nemaju vremenskog ograničenja.

 

U ovom trenutku Bicikademija ima 8 studija i besplatna je za sve korisnike, a Rapski studij broji 7 lokacija, od koji se njih 5 nalazi na području Lopara (vidikovac Ciganka, vidikovac Stolac, Rajska plaža, crkvica svetog Nikole i vidikovac Zlatni zalaz) te 2 na području Grada Raba (Trg Slobode (Pjaceta) u povijesnoj jezgri grada, te šuma Dundo).

 

Antonio Ivčić se biciklizmom počeo baviti tek ove godine i Bicikademiju smatra vrlo atraktivnim proizvodom za zaljubljenike u taj sport. Nada se kako će se s vremenom aplikacija nadograđivati i kako će je sve veći broj turista, a i lokalnih zaljubljenika u biciklizam početi koristiti.

 

Marin Mušćo, direktor Ureda TZO Lopar istaknuo je kako se Lopar polako profilira u outdoor destinaciju, te se kroz projekte poput Bicikademije nastoji na inovativan način brendirati sportska ponuda destinacije i njezine prirodne ljepote.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime