logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 18 Rujan 2018 18:00

Objedinjena obavijest o svim upisima u radionice Udruge za djecu i mlade KOCKA!

Napisao/la Udruga KOCKA
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

S obzirom da smo na facebook stranici naše Udruge za djecu i mlade KOCKA napravili manji kaos s velikim brojem informacija o upisima u radionice, u ovoj objavi nastojat ćemo donijeti obavijesti o svim upisima koji kreću ovih dana. O ostalima bit će više riječi kada na njih dođe red :).

 

Pa hajd'mo!

 

Četvrtak, 27.9. 

  • 19:00 upisi u ART MAJSTORIJE (za kreativce 5-7 godina) pod vodstvom Ane Žigo, prof.
  • 19:00 upisi u KREATIVNE RADIONICE (za kreativce 1.-4.razred) pod vodstvom Nives Gvačić, prof.
  • 19:00 upisi u LIKOVNE RADIONICE VELIKIH MAJSTORA (za kreativce 10-14 god) pod vodstvom Andree Kolundžić, mag.prim.educ.
  • 19:30 upisi u RADIONICE NJEMAČKOG JEZIKA (od 4.godine života do završetka srednje škole) pod vodstvom Romane Crnić, prof.

 

Utorak, 2.10.

  • upisi u radionicu U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH (za djecu s posebnim potrebama) nisu mogući jer ista nastavlja sa istim polaznicima od prošle godine, pod vodstvom Suzane Brozović, mag.prim.educ. i Natalie Beg, prof. utorkom u 16h., počevši od utorka 2.10.

 

Srijeda, 3.10.

  • upisi u Yogu su zatvoreni jer se radionica popunila u par minuta (radionica je za sve starije od 14 godina) i pod vodstvom Josipe Artuković, Bacc. Ing. Agr, održavat će se srijedom u 20h počevši od 3.10.

 

Četvrtak, 4.10.

  • 19:00 upisi u RADIONICU RUČNIH RADOVA (od 1.-4.razreda) pod vodstvom Anamari Pijaža-Mikelić
  • 19:30 upisi u RADIONICU LATINOAMERIČKIH PLESOVA (1.-4.razred) pod vodstvom Vanesse Dukmenić (upisi u inbox Kristini Ribarić)

 

Osim ovih upisa, bit će ih još kroz neko vrijeme u već staru radionicu moderne gitare, i još jednu plesnu radionicu :).  Nadamo se da se uskoro vraćamo i našoj Systemi, kao i penjanju. No, o tome više kada volonteri budu slobodni.:)

Uz sve navedeno, naša volonterka Sara Krišković nastavlja s PUB KVIZOVIMA koje možete očekivati od 13.10. na dalje :)

 

Ponavljamo da su svi voditelji radionica isključivo volonteri, te da su naš vrata otvorena i za sve vas koji možda razmišljate kako biste djeci i mladima,ili odraslima na ovom otoku htjeli osigurati bavljenje nečim novim-samo nam se javite!:)

Također, sve radionice u Kocki su, od osnutka Kocke, besplatne. Plaća se godišnja članarina u vrijednosti od 200kn za koje možete biti uključeni u sve projekte Kocke!

 

KOCKAsti pozdrav i vidimo se uskoro!

Hvala volonterima što u ovom svijetu čine pozitivnu promjenu ♥

Pročitano 823 puta

seakayakcroatia