logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Nedjelja, 30 Rujan 2018 11:20

Održana izborna skupština Udruge veterana Domovinskog rata Rab

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Održana izborna skupština Udruge veterana Domovinskog rata Rab Foto: Ivica Hodak

Uz članove rapske Udruge veterana Domovinskog rata, kao i članove drugih braniteljskih udruga Raba proizašlih iz Domovinskog rata, izbornoj su sjednici kao gosti nazočili branitelji iz Senja i skupina članova Udruge dragovoljaca Domovinskog rata iz Požege s kojom Udruga veterana Domovinskog rata Raba ima potpisanu Povelju prijateljstva.

 

Izborna skupština nije rezultirala nekim većim kadrovskim promjenama u rukovodstvu Udruge. Dosadašnji predsjednik Duško Matušan - Čobi ponovno je izabran, pa će tako i u trećem mandatu biti na čelu Udruge.

 

Značajnije promjene nisu se dogodile ni u sastavu predsjedništva, u kojem će i u narednom mandatnom razdoblju, uz Matušana na predsjedničkoj funkciji, biti Mladen Žic i Zdravko Staničić, koji je ujedno i dopredsjednik Udruge, a novi članovi predsjedništva su; Zoran Ribarić i Sanjin Fafanđel, ujedno i tajnik Udruge.

 

U svečanom dijelu skupštine počasnim članovima Udruge veterana Domovinskog rata Raba postali su; Marko Matić - Gici, Rajko Augustinović, član predsjedništva Udruge dragovoljaca Domovinskog rata iz Požege, te branitelji iz Senja: Bruno Papić, Damir Prpić, Damir Grahovac i Mehmed Huskić - Meho.

 

Na skupštini je uručeno 19 zahvalnica pojedincima te određenim radnim i drugim organizacijama: Gradu Rabu, „Vrelu“ i „Dundovu“, Turističkoj zajednici Grada Raba, Primorsko-goranskoj županiji i Ministarstvu branitelja, „Rapskoj plovidbi“, Radio Rabu i portalu „Rab Danas“.

Pročitano 2212 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

seakayakcroatia